Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ(;) ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ (ΤΟ "ΠΟΥΛΕΝ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ...

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διάρκειας 45 λεπτών, είχε σήμερα Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr όμως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε και μια άλλη, σημαντική, συνάντηση η οποία δεν ανακοινώθηκε. Συγκεκριμένα δέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή ένα πρόσωπο - έκπληξη, τον Κυριάκο Πιερρακάκη...

Ο 34χρονος Κ. Πιερρακάκης διετέλεσε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ επί ηγεσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, του οποίου υπήρξε και "πουλέν". Στις εκλογές του 2015 ήταν και υποψήφιος βουλευτής (στην τελευταία τιμητική θέση) στο Επικρατείας ενώ κατά την ίδια περίοδο φερόταν και ως ένας από τους μελλοντικούς δελφίνους για την ηγεσία εκ μέρους της "νέας γενιάς" στελεχών. 

Αυτή η ιδιότητα του κ. Πιερρακάκη δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του για "ανοίγματα" ενώ πρόσφατα παρέστη προσωπικά και στο προγραμματικό συνέδριο της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης". Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν και η συζήτησή τους... 

Κατά το παρελθόν, ο κ. Πιερρακάκης υπηρέτησε επίσης ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας, σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης και καθηγητής στο Αthens Information Technology (AIT). Το 2014, υπήρξε και μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης (με πρωθυπουργό τον Αντ. Σαμαρά και αντιπρόεδρο του Ευ. Βενιζέλο) με την τρόικα των δανειστών. Σήμερα είναι διευθυντής ερευνών του οργανισμού έρευνας και ανάλυσης διαΝΕΟσις.

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: