Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΝΑ ΤΑ «ΧΑΣΕΙ»

Άφωνος έμεινε το πρωί της Παρασκευής ένας Λαρισαιός ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας καφέ, όταν τον προσέγγισε ένας άντρας με… ενδυμασία τουρίστα και τον ενημέρωσε πως είναι υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών που πραγματοποιεί ελέγχους!
Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8.30 (!) σήμερα το πρωί, όταν ένα ζευγάρι, ένας άνδρας με βερμούδα και σακίδιο στην πλάτη και μία γυναίκα, προσέγγισαν το γνωστό στέκι στο κέντρο της Λάρισας και κάθισαν για να πιουν καφέ.
Λίγο αργότερα όμως, ο «τουρίστας» εφοριακός, ζήτησε τον υπεύθυνο του καταστήματος, στον οποίο και αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα, αρχίζοντας να ελέγχει αποδείξεις και άλλα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης!
Το νέο κυκλοφόρησε – όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις – γρήγορα στην αγορά και πολλοί ήταν οι Λαρισαίοι καταστηματάρχες που είχαν το νου τους σε πιθανούς… τουρίστες.
Φαίνεται τελικά,
πως αυτοί που κάποτε λοιδωρούσαν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Γιάνη Βαρουφάκη για εφοριακούς «κρυφούς πράκτορες» με κρυφές κάμερες ακόμη και στα… σουτιέν, εν τέλει τα εφαρμόζουν κατά γράμμα…
(Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: