Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΕΤΑΙ 43 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου να ηχεί στο βίντεο, ο επίσημος λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ στο twitter προσκαλεί στην εκδήλωση για την 43ηεπέτειο ίδρυσης του Κινήματος, την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη στο Ζάππειο.
«Φίλες και φίλοι απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά όπως και σε κάθε έλληνα πολίτη…», ακούγεται στο βίντεο η φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το ραντεβού είναι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στο Ζάππειο με κεντρική ομιλήτρια,
την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι πρώην πρωθυπουργοί και πρώην αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς και όλοι οι σύμμαχοι της ΔΗΣΥ.
Η εκδήλωση για τα 43 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συγκυρία, με τις εξελίξεις στον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης να είναι καταιγιστικές, εν όψει της δημιουργίας νέου φορέα στην Κεντροαριστερά και την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Εξάλλου, αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση της Φ. Γεννηματά σχετικά με τα όσα ακούγονται για διάλυση του ΠΑΣΟΚ εν όψει της δημιουργίας του νέου φορέα, ενώ ήδη χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται – Ήταν, είναι και θα είναι η ατμομηχανή της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: