Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ! ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την βαρύτατη κατηγορία της δολοφονίας εγκύου γυναίκας αντιμετωπίζει ζευγάρι που στόχο είχε, καθώς φαίνεται, να… πάρει το μωρό της!
Συγκεκριμένα, η 22χρονη Σαβάνα ΛαΦοντέν Γκρέιγουιντ ήταν οκτώ μηνών έγκυος όταν στις 19 Αυγούστου έγινε γνωστή η εξαφάνισή της. Τελικά μετά από οκτώ ημέρες αναζήτησης το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο Red River. Ήταν τυλιγμένο σε πλαστικό και παγιδευμένο σε ένα δέντρο σύμφωνα με το Minneapolis Star Tribune.
Το ζευγάρι των κατηγορουμένων από την Βόρεια Ντακότα, ο 32χρονος Γουίλιαμ Οέν και η 38χρονη Μπρουκ Κριούς, έχουν τεθεί υπό κράτηση. Οι έρευνες έφτασαν σε αυτούς καθώς η άτυχη γυναίκα εθεάθη στο σπίτι τους λίγο πριν εξαφανιστεί (την ημέρα της εξαφάνισής της).
Και οι δύο έχουν δώσει στην αστυνομία,
διαφορετικές εκδοχές για το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους ένα υγιές νεογέννητο μωρό, μόλις δύο ημερών.
Εν τω μεταξύ εκκρεμούν τα αποτελέσματα του τεστ DNA τα οποία θα δείξουν τους πραγματικούς γονείς του νεογέννητου μωρού και θα βοηθήσουν στο να κατανοηθεί αν τελικά το ζευγάρι σκότωσε την 22χρονη.
Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής αυτοψίας που δημοσιεύτηκαν αποδίδουν τον θάνατο της Σαβάνα σε ανθρωποκτονία, αλλά δεν αναφέρουν λεπτομέρειες για τον τρόπο που γεννήθηκε το μωρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: