Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έντρομοι πολίτες των Χανίων και τουρίστες της περιοχής αντίκρισαν το απόγευμα της Πέμπτης ένα απρόσμενο θέαμα στο πολυσύχναστο Ενετικό Λιμάνι.
Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε στο σημείο όταν άλογο που έσερνε άμαξα, κατέρρευσε την ώρα που έκανε βόλτα. Το ζώο χρειάστηκε έναν κουβά νερό και αρκετές προσπάθειες για να συνέλθει
Σοκαρισμένοι Βρετανοί και Γερμανοί τουρίστες αποδοκίμασαν έντονα τον οδηγό για τις συνθήκες διαβίωσης του αλόγου, ενώ από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού στην περιοχή.
«Καθόμασταν σε διπλανή καφετέρια όταν ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο. Ήταν τόσο μεγάλο το μπαμ που νομίζαμε ότι είχε πέσει κάποιο κτήριο» περιγράφει,
στο zarpanews η κα Μάρω που ήταν μπροστά στο περιστατικό.
«Αμέσως μετά επικράτησε πανζουρλισμός. Οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν «Ντροπή σας! Εξοντώνετε τα ζώα!». Έπειτα κάποιοι μας απομάκρυναν, δεν μας άφησαν ούτε να πλησιάσουμε ούτε να βγάλουμε φωτογραφίες. Φαίνεται πως δεν του είχαν δώσει νερό για ώρες γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα. Προσπαθούσαν να το σηκώσουν όμως ξανάπεφτε. Έπειτα το έλυσαν, του έδωσαν και ήπιε έναν κουβά νερό και μετά συνήλθε» προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: