Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Εφαγε την “σκόνη” του Αρη Πορτοσάλτε η ιστοσελίδα Protagon -ξέρετε αυτό το δεξιό σάιτ με τους «μαϊμού» αρθρογράφους– που είχε επιχειρήσει να κάνει την αγιογραφία της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Αννας Διαμαντοπούλου.

Και εδώ που τα λέμε τι να σε κάνει μια κάποια δημοσιογράφος της σειράς ονόματι Ρέα Βιτάλη, που αρθρογραφεί στο Protagon, μπροστά στον “σαράντα χρόνια φούρναρη” υπάλληλο του Αλαφούζου; Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Πορτοσάλτε φιλοτεχνεί με αριστουργηματικό τρόπο, το πορτραίτο της Διαμαντοπούλου, στην στήλη του στην ιστοσελίδα liberal.

Τουλάχιστον εμετικός είναι ο τρόπος που εμφανίζει ο Πορτοσάλτε την προσωπικότητα της επιδόξου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Πάντως η πρόβλεψη η δικιά μας είναι ότι η Διαμαντοπούλου θα έχει την τύχη του Αντρέα Λοβέρδου, όταν κι αυτός επιθυμούσε να βρεθεί στο πόστο που επιδιώκει τώρα η Αννα της φωτοτυπίας.

Δεν ξέρουμε αν το έχετε προσέξει αλλά όλοι οι φιλελεύθεροι το πρώτο που επιδιώκουν είναι να σιτίζονται από τον κρατικό κορβανά

Την δημοσιογράφο Βιτάλη το “επιτελικό νεοδημοκρατικό κράτος”, με το που ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία, εκτιμώντας την κομματική προσφορά της, την τοποθέτησε “εκπομπάρχισσα” -και κατά συνέπεια παχυλά αμειβόμενη στην κρατική τηλεόραση).

Ο Πορτοσάλτε προφανώς δεν το έχει ανάγκη φρόντισε όμως να τακτοποιήσει την γυναίκα του -την δημοσιογράφο Δέσποινα Κουτσομητροπούλου η οποία αρχικά δούλευε σε κρατικό ΜΜΕ και αποσπάστηκε στην συνέχεια στην Ν.Δ. (Τουλάχιστον έτσι έγραψε το Documento).

Δεν μπορέσαμε να βρούμε ποιο είναι το ύψος του μισθού που λαμβάνει από το κόμμα της Πειραιώς η σύζυγος του Πορτοσάλτε. Αμείβεται μόνο για τις υπηρεσίες που προσφέρει (;) και άρα ο άντρας της αφιλοκερδώς κατάντησε εμετικό παπαγαλάκι της Ν.Δ., σε βαθμό μάλιστα που να τον διαγράψει η ΕΣΗΕΑ για την ελεεινή στάση που κρατάει;
Από βίτσιο του, ή από κομματικό πατριωτισμό ο Πρωτοσάλτε γίνεται δημόσια ρόμπα αποκαλυπτόμενος ότι κάνει στημένες συνεντεύξεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: