Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΔΕΞΙΟΙ: ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ

Γράφει ο mitsos175

«Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια» λέει η παροιμία. Τι είναι η ημιμάθεια; «Η ελλιπής γνώση ενός αντικειμένου, η οποία συχνά δεν γίνεται αντιληπτή ως τέτοια από το ίδιο το άτομο».
Πράγματι, αν δείτε τι γράφουν τα δεξιά ούγκανα στο ιντερνέτ (σας εύχομαι κουράγιο αν το επιχειρήσετε), θα φρίξετε! Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και της Ιστορίας είναι απίστευτη.
Διάβασα πως ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΡΤ δεν διαθέτει πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα. Κάτσε εσύ τώρα άνεργε πτυχιούχε να δίνεις διαγωνισμούς στον ΑΣΕΠ.
Γι αυτό ακριβώς όμως τον έκαναν πρόεδρο. Γιατί είναι άσχετος! Το άλλο προσόν του είναι το πτυχίο του κομματόσκυλου, που για τον Σπύρο «αξίζει όσο 10 πτυχία».

Θέλουν τους ημιμαθείς. Γιατί μόνο αυτοί μπορούν να εφαρμόσουν την πολιτική τους. Μόνο ηλίθιοι σε συνδυασμό με διεφθαρμένους θα κάνουν ό,τι τους διατάζουν οι δικτατορίσκοι σαν το Μητσοτάκη.
Τι γίνεται, αν κατά λάθος βάλουν άξιους και έντιμους; Χαμός! Θα γκρινιάξουν αμέσως οι καταβροχθιστές πόμολων και τα ηλίθια σανοφάγα. Γιατί η ΕΡΤ θεωρείται τσιφλίκι του πρώτου κόμματος. Αν βάλει τίποτε άλλο εκτός του «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια» ή κόψει για λίγο το λιβάνισμα στον πρωθυπουργό, θα παρεξηγηθούν τα γαλάζια γίδια.

Τους θέλουν τους ημιμαθείς. Πως αλλιώς θα πουν στον ψηφοφόρο της κακιάς ώρας, πως για τις πυρκαγιές φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός από την κυβερνητική συμμορία, που δεν πήρε κανένα απολύτως προληπτικό μέτρο κι αφήνει τη φωτιά να σβήσει στη θάλασσα;
Πρέπει να πιστεύει ο άλλος στις βλακείες που λέει για να δικαιολογήσουν τ’ αδικαιολόγητα. Αλλιώς δεν πείθεται το ζωντόβολο που τους ψηφίζει.

«Για την ανεργία φταίνε οι τεμπέληδες άνεργοι!» Όχι η πολιτική εξαθλίωσης και άγριας εκμετάλλευσης,

όχι τ’ αφεντικά που ξεσάλωσαν και γυρεύουν δούλους αντί για εργαζόμενους!
«Ποια μαύρη αγορά; Μειώνονται οι τιμές!» Τι να πεις στα ηλίθια καθάρματα; Ό,τι και να κάνεις, θα επιμείνουν στο ψέμα!
Οι τραχανοπλαγιάδες, τα ραμολί έτσι έχουν μάθει. Μισή ιστορία, μισή θρησκεία, μισή μερίδα για τους εργαζόμενους.

Μη νομίζετε πως επειδή το αποκαλύψαμε ίδρωσε τ’ αυτί κανενός από αυτούς. Διαφήμιση είναι για τους τέτοιους το σκάνδαλο. «Να ρε, ο άλλος αγράμματος κι όμως παίρνει τόσα χιλιάρικα. Βολεύτηκε! Μητσοτάκης και πάλι Μητσοτάκης»! Μέχρι να μη μείνει, όχι πόμολο, ούτε πόρτα!

http://vathikokkino.gr/archives/155232

Δεν υπάρχουν σχόλια: