Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ! ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ "ΦΕΙΚ" ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Οι Ουκρανοί άρχισαν να αποσύρουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες, που... "τεκμηρίωναν" την επίθεση των Ρώσων, στο νοσοκομείο Παίδων του Κιέβου, καθώς αποδείχθηκαν όλα "φέικ".
Αποδείχθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα αναλυτών ότι η ρουκέτα που χτύπησε το νοσοκομείο ήταν η Αμερικανική αντιαεροπορική NASAMS, που μάλιστα είχε δοθεί, στην Ουκρανία, από την Νορβηγία.
Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπέζνια δήλωσε:
"Περιμένουμε επίσης την αντίδραση από τις νορβηγικές αρχές ... Παρείχαν εξουσιοδότηση (τους Ουκρανούς) να χρησιμοποιείται για να χτυπήσει το παιδικό νοσοκομείο και επίσης, κατά παράβαση των κανόνων διεθνούς δικαίου, να τοποθετείται, σε αστικό ιστό;"
Το καλό, από την αποτυχία των Ουκρανικών συστημάτων αεράμυνας, είναι ότι κανένα παιδί δεν σκοτώθηκε, γιατί τα παιδιά δεν φταίνε πουθενά.
Ασχέτως, αν οι Ουκρανοί επί 10 χρόνια σκοτώνουν παιδιά στο Ντονμπάς, στο Μπέλγκοροντ, στην Κριμαία και αλλού.
Στο βίντεο φαίνεται η διαφορά στα μεσαία φτερά του Ρωσικού πύραυλου X-21, που κατέστρεψε το εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων "Αρτιόμ" και του NASAMS, (στο τέλος του βίντεο), που δεν διαθέτει.
δεν διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: