Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»

Όταν έβαζαν υποψηφιότητα πριν από 4 μήνες με το ΠΑΣΟΚ, τα μνημόνια και τα μέτρα δεν τα ήξεραν?  Τώρα τα ανακάλυψαν, αυτός, ο Λοβέρδος, o Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, και ο Μόσιαλος.?  Άρα ο σκοπός τους και ο στόχος τους είναι άλλος. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο … Μιχάλης χτενίζεται!  Ίσως τελικά να είναι και χάσιμο χρόνου να ασχολείται κανείς με τις δηλώσεις Χρυσοχοίδη! Είναι προφανές και για τον πλέον ανίδεο στα πολιτικά πράγματα ότι αναζητά εναγωνίως ρόλους, αδιαφορώντας για την κατάρρευση του κόμματος, στο οποίο  υποτίθεται, παίζει το ρόλο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου!   Περνώντας από απίστευτες φάσεις στην πολιτική του καριέρα, αδυνατεί να δει το μέλλον του χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ρόλο για τον ίδιο. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν τον νοιάζει που και πως. Το μόνο που επιζητεί εναγωνίως είναι να υπάρχει… Η άκρως βλακώδης τοποθέτηση του,
 για πανστρατιά ενάντια στο λαϊκισμό,με τον τρόπο που τον προσδιορίζει, κλείνει όπως ήταν αναμενόμενο, το μάτι στη ΝΔ και το «σωτήρα» της χώρας. Ορίζοντας το λαϊκισμό, κατά το δοκούν, ταυτίζοντας τα «άκρα», προσδιορίζοντας δηλαδή σαν πολιτικό εχθρό οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί του!
Ξεχνά βεβαίως ότι ο ίδιος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα προϊόν του κακώς εννοούμενου λαϊκισμού, ένα προϊόν ενός πολιτικού συστήματος που στηρίχθηκε στις πελατειακές σχέσεις και βεβαίως στην υποταγή και προσκόλληση στις εκάστοτε ηγετικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ με μεγάλες κωλοτούμπες.(Κάποτε ήταν στην σκληρή ομάδα των "εκσυγχρονιστών")

Σήμερα ο Χρυσοχοϊδης αναδεικνύεται ως ο γνήσιος εκφραστής της νέας τάσης στο ΠΑΣΟΚ, που θα μπορούσε άνετα να ονομάζεται «ΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ».

Και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να το ανεχόμαστε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ! ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ κ.λ.π. ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ : ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ !