Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

XΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Η απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη να παραδώσει τις τύχες του ΔΟΛ στο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Μουλόπουλο έβαλε «φωτιά» στον πολιτικό κόσμο αλλά και στα social media.
Διαβάστε μερικά καυστικά tweets:

Σκέψου να πετύχαινε και το κόλπο με τις τηλεοπτικές άδειες ... Τώρα θα μαθαίναμε ότι δανείζουμε την Γερμανία.. 
Ο συριζα βρεθηκε στα χερια με την καυτη πατατα της διαπλοκης του  

Καταντια
Οι Τράπεζες που έχουν δανείσει με 200μύρια € τον , αποδέχονται να διαχειρίζεται την περιουσία τους ένα κομματικό στέλεχος? 
O Παπαδοπουλος ήταν γατάκι σε σχέση με τους Συριζαιους! 



Κρίμα να μην μας κάτσει και η απόφαση για τα κανάλια.Ως τώρα θα είχε γίνει σαφές τι άξιος ηγέτης είναι ο πολυχρονεμένος Αλέξης 

Γιατί ν μην κάνουν το ίδιο κ στα παιδικά κανάλια?Να αποκτήσουν τ έλεγχο κ στο Nickelodeon κ από Δευτέρα ν παίζει Bolek κ Lolek!



Οι νέοι μας αναγνώστες δεν ξέρουν ανάγνωση γι' αυτό & τα ΝΕΑ θα κυκλοφορούν από αύριο με εξώφυλλο - εικόνα χωρίς τίτλους. 

Στο Βήμα της Κυριακής ,ένθετο μαγειρικής ''οι συνταγές της Θ.Φωτίου'' & το καταπληκτικό DVD ''ο Καμμένος Πτέραρχος'' 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόρισμα για κανάλια αθώοι άπαντες,λίστα Λαγκάρντ τζίφος,ούτε ευρώ δεν σταύρωσαν,επιτροπή για χρέος ''επονείδιστο'' κετς παπάρια,γερμανικές αποζημιώσεις π@@@σες μπλε,άνθρακες οι ''θησαυροί'' παντού και σε όλα..
Κατάλαβες τώρα ρε κακόμοιρε ψηφοφόρε των ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ και όλων των Αντιμνημονιακών ψεκαστήρων πόσους τόνους δούλεμα έφαγες όλα αυτά τα χρόνια και τους έκανες μάγκες στέλνοντας τους στην κυβέρνηση μόνο και μόνο για να κονομήσουν κι εσύ τώρα δεν έχεις να φας;;
Δεν θα σου πω κάλά να πάθεις όχι,όμως θα σου πω άνοιξε τα στραβά σου και πρόσεξε τι θα ψηφίσεις την επόμενη φορά..
#ΞΥΠΝΑ