Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΆΚΑΡΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Απογοήτευση εκφράζεται στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τη μέχρι στιγμής έκβαση της μεγάλης επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο επικίνδυνων Αλβανών δραπετών στη Θεσπρωτία αφού παρά τη γιγάντια προσπάθεια εκατοντάδων αστυνομικών ολόκληρο το Σαββατοκύριακο δεν εντοπίστηκε κανένα νέο στοιχείο που θα οδηγούσε στα ίχνη τους, ενώ πολλές είναι πλέον οι πιθανότητες να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.
«Υπάρχουν 500 περάσματα στα σύνορα από τη Σαγιάδα μέχρι την Κακαβιά και πυκνή βλάστηση και δεν μπορούμε αντικειμενικά να τα ελέγξουμε όλα», έλεγε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ 
που δεν έκρυβε την απογοήτευσή του,

εκτιμώντας ότι αν ξέφυγαν από την περιοχή της Λάκκας οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ήδη στην Αλβανία.
Το φιάσκο, όπως εξελίσσεται, με τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες και κυρίως το γεγονός ότι ξέφυγαν από την Αιτωλοακαρνανία και πέρασαν στην Ηπειρο, ώστε να φτάσουν μια ανάσα από τα αλβανικά σύνορα, ανοίγοντας τον δρόμο της διαφυγής τους στην Αλβανία, έχει κάνει έξω φρενών την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
«Δεν έπρεπε να περάσουν στην Ηπειρο», λένε και οι εντολές ήταν σαφείς, όμως τα αποτελέσματα δείχνουν αντικειμενικά μια μεγάλη επιχειρησιακή αποτυχία. Και όχι μόνο πέρασαν στην Ηπειρο, αλλά την ίδια ώρα κάποιοι επέμεναν λανθασμένα ότι τους είχαν αποκλείσει στην Αιτωλοακαρνανία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, με αποτέλεσμα και να μην υπάρχει η ανάλογη έγκαιρη δυνατή κινητοποίηση στην Ηπειρο.
Η γιγάντια επιχείρηση πάντως συνεχίζεται στην Ηπειρο και τη συντονίζουν ο επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης και ο επιθεωρητής Ηπείρου ταξίαρχος Κώστας Τρομπούκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ..ΣΚ..ΘΑ ΦΕΡΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Και ο ελληνικός λαός πληρώνει απο το υστέρημα του όλους αυτούς τους τροχονόμους !!!!!!!