Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Μονάδες της ΜΥΑ/ΛΣ και των ΕΚΑΜ ειναι στην περιοχή της Ηπείρου μετά το συναγερμό που δόθηκε ότι οι Αλβανοί δεν σταμάτησαν σε μπλόκο αστυνομικών στην Άρτα και «γάζωσαν» περιπολικό.
Στόχος τους είναι να αποτρέψουν στους επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων να περάσουν τα σύνορα και να χαθούν στην Αλβανία, όπου εξανεμίζονται και οι ελπίδες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Οι δράστες κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο Navara.
Οι δράστες, κατάφεραν να διαφύγουν αλλά,
δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.
Στην 'Ηπειρο βρίσκεται ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: