Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί
Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το πρωί (08.40) στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με ένοπλους κακοποιούς να ανοίγουν πυρ κατά αστυνομικών, σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Συγκεκριμένα στις 08.40 το πρωί, επί της οδού Κεδρηνού αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε ως όφειλε, όμως, οι 3 επιβαίνοντες κατέβηκαν από το όχημα πυροβολώντας με καλάσνικοφ προς το μέρος των αστυνομικών - οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά - και αμέσως μετά διέφυγαν με το όχημα.
Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη,
κατά την οποία το Ι.Χ. μάρκας Volvo βρέθηκε εγκαταλελειμένο στην οδό Αχαϊας και οι δράστες διέφυγαν πεζή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο που διαμένει στους Αγίους Αναργύρους και οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τη σχέση του με τους δράστες.
Αυτή την στιγμή, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει κλοιό μεταξύ της οδού Πανόρμου, της λεωφόρου Αλεξάνδρας και της λεωφόρου Κηφισίας καταδιώκοντας τους δράστες της επίθεσης.

Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στο σώμα μίας εκ των μοτοσικλετών των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ το όχημα δεν είχε δηλωθεί ως κλεμμένο. Επίσης, μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές υπόπτων ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων που τράπηκαν σε φυγή.
Άκαρπη έως τώρα η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Νεώτερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: