Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Πανελλαδική ποδηλασία για τη συλλογή τροφίμων για φιλανθρωπικούς σκοπούς στις 16 και 17 Σεπτέμβρη στη Φωκίδα
Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και οι Δήμοι Δελφών και Δωρίδας, συμμετέχουν στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία  τριών ποδηλατών από την Κύπρο για την πραγματοποίηση πανελλαδικής ποδηλασίας, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τα Κοινωνικά  Παντοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου.
Η ποδηλασία ξεκίνησε την  1ην  Σεπτεμβρίου 2013 από την Κομοτηνή και θα καταλήξει στις 11 Οκτωβρίου 2013 στη Λεμεσό της Κύπρου. Συνολικά θα διανυθούν 3.848 χιλ.
Η όλη εκδήλωση,
 τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη.
Από τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν στη διαδρομή των ποδηλατών από τους κατά τόπους σταθμούς, τα 2/3 θα παραμείνουν και θα διανεμηθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία της Ελλάδας και το 1/3 θα αποσταλεί στα κοινωνικά παντοπωλεία της Κύπρου.
Την προσπάθεια πλαισιώνουν με την παρουσία τους η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων – η ΕΛΠΑ – η Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο Ant1 Κύπρου, εταιρείες και χορηγοί.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν στη Φωκίδα είναι η εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ: 16/9/2013: Περίπου στις 12 από Γραβιά – Ελαιώνας – Άμφισσα – Αγ. Γεώργιος – Αγ. Κων/νος – Σερνικάκι – Χρισσό – Ιτέα όπου θα διανυκτερεύσουν.
ΤΡΙΤΗ: 17/9/2013. Αναχώρηση στις 7 π.μ. από Ιτέα – Γαλαξίδι – Παραλία Αγ. Πάντων – Πάνορμο – Ερατεινή – Αγ. Νικόλαος – Αγ. Σπυρίδων – Σπηλιά – Γλυφάδα – Μαραθιάς – Μοναστηράκι – Ξηροπήγαδο – Λυγιάς – Ναύπακτο.
Παρακαλούμε τους δημότες της περιοχής μας και τους συλλόγους να υποστηρίξουν την προσπάθεια, συλλέγοντας τρόφιμα, σε συνεννόηση με τους Δήμους για τα σημεία συγκέντρωσης.
Επίσης όσοι είναι ποδηλάτες και επιθυμούν να συνοδεύσουν την πομπή.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: