Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ Ο Γ.ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

Θέμα νομιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ τίθεται μετά την παραπομπή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος  ενός εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σταθάκης (στο μέσον της φωτογραφίας) της ηγετικής ομάδας του κόμματος και «σκιώδης» υπουργός Οικονομικών, παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η υπόθεση αφορά υπεξαιρέσεις και απώλειες εκατομμυρίων ευρώ στο Πανεπιστήμιο στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων.
Η υπόθεση συνδέεται με τη διαχείριση κονδυλίων,
του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διάφορες χρονικές φάσεις που απλώνονται από το 1996 έως το 2004. Αρχικώς η κατηγορία στρεφόταν κατά 19 συνολικά ατόμων αλλά στη συνέχεια η ποινική δίωξη έπαυσε για δύο εξ αυτών λόγω πλημμεληματικού χαρακτήρα των αδικημάτων τους.
Εκτός του κ. Σταθάκη κατηγορούμενοι είναι ο νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Ευρ. Στεφάνου καθώς και οι Χρ. Νικολάου, Αλ. Καλοκαιρινός, Παν. Κωνσταντόπουλος, Μιχ. Ταρουδάκης, Ι. Μιμίδης, Χαρ. Σαββάκης, Σκ. Παπαιωάννου, Βασ. Καρδάσης, Νικ. Φαράκλας, Νικ. Ανάγνος, Ι. Αντωνιάδης, Γ. Τζιρίτας. Δημ. Κυρτάτας, Νικ. Μοσχονάς και Δημ. Πλουμίδης, οι περισσότεροι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκλεψαν οι ανθρωποι...Απλα..απαλλοτριωσαν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το να καταδικάζεις και να "εκτελείς" χωρίς δίκη είναι απλά ναζιστική νοοτροπία και πρακτική.
Τόσο απλά....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλανε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.
Έχετε καταδικάσει χωρίς δίκη εσείς τη μισή Ελλάδα.
Από πού να αρχίσω, από το βρώμικο 89, από τον Γαπ που τον έχετε εκτελέσει για εσχάτη προδοσία, από την λίστα λαγκαρντ και εκατοντάδες άλλες κατηγορίες που βγαίνουν από το κομπλεξικό βρώμικο στόμα σας.
Απλώς εσείς θέλετε να βριζετε να λασπολογείτε και να καταδικάζετε τους άλλους και όταν κάποιος ψελλίσει κάτι για κάποιον δικό σας τον ονομάζετε ναζί κλπ.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ