Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΆΦΑΝΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ- ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Εξακολουθεί να καταζητείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ο οποίος αν δεν συλληφθεί εντός 24ώρου θα ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή και στη συνέχεια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και παρά τις προσπάθειες των Αρχών να τον εντοπίσουν είτε στο σπίτι του είτε στην επαρχία παραμένει άφαντος.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο κ. Παππάς έχει λάβει εντολή από τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μην παραδοθεί και να παραμείνει ασύλληπτος προκειμένου να «εξαφανίσει» στοιχεία,
που μπορούν να ενοχοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της καθώς και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις κινήσεις της Χρυσής Αυγής.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής δεν επιθυμεί να οξύνει προς το παρόν την πολιτική αντιπαράθεση, για αυτό άλλωστε το Σάββατο δεν προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των μελών της έξω από τη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr ο κ. Μιχαλολιάκος είχε δώσει σαφή εντολή να μην προκληθεί ένταση προκειμένου να σχεδιαστεί κατάλληλα και εν ευθέτω χρόνω η απάντηση του κόμματος.
Με τον «πρίγκιπα Φύρερ» να βρίσκεται σε κελί της ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς είναι αυτός που αναλαμβάνει χρέη αρχηγού και θα αναλάβει να οργανώσει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που παραμένουν ελεύθερα. Παράλληλα θα προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους στο εσωτερικό της οργάνωσης η οποία φάνηκε ακέφαλη το Σάββατο, με πολλά στελέχη να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και να μην ξέρουν από ποιον να πάρουν εντολές. Ενδεικτικό είναι ότι ο Γιώργος Γερμενής -γνωστός και ως Καιάδας- πήγε στη ΓΑΔΑ για να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης του!
Ολα αυτά ήταν σημάδια κατάρρευσης και προφανώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει δώσει εντολή στον Παππά να «συμμαζέψει» την κατάσταση που σε ένα κόμμα με τόσο κάθετη δομή εξουσίας είναι αναμενόμενο να προκληθεί. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ οι Αρχές κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος δεν πρόλαβε να κρύψει τα όπλα που είχε παράνομα στην κατοχή του, αλλά δεν εντόπισαν τον Χρήστο Παππά.
Παππάς: Κυκλοφορώ ελεύθερος και δεν έχω δει κανέναν

Το Σάββατο, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής μίλησε στον Real FM όπου παρίστανε ότι δεν γνωρίζει ότι καταζητείται και με προκλητικό τρόπο δήλωσε πως  «ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν». Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν στον Αρειο Πάγο μαζί με άλλους τρεις βουλευτές της ΧΑ που την Παρασκευή όταν πήγαν για να καταθέσουν μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: