Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK; ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΨΥΧΑΡΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης την πτώση του οποίου (ή την ήττα στις εκλογές) να μην την έχει ακολουθήσει η μόνιμη επωδός:
-Toν έριξαν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ!
Δεν υπάρχει επίσης πρωθυπουργός που να μην έχει κάνει σχεδόν όλα τα χατήρια των ολιγαρχών των ΜΜΕ στη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Παρόλα αυτά δεκαετίες τώρα οι ένοικοι του Μαξίμου αδυνατούν να εξευμενίσουν το τέρας της μηντιακής διαπλοκής το οποίο εμφανίζεται στη συνέχεια να τους κατασπαράζει μέσα στην βουλιμία και την αχαριστία του.
Το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ της ALPHA προς τον ΠΗΓΑΣΟ έρχεται να προστεθεί στον σχετικά πρόσφατο δανεισμό της Τηλέτυπος από τις τράπεζες.
Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ενεκρίθη το συγκεκριμένο δάνειο,
γράφει εδώ ο διευθυντής του Capital Θανάσης Μαυρίδης.

Εκείνο όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δάνειο έλαβε μια ζημιογόνα επιχείρηση οι μετοχές της οποίας βρίσκονται από το 2011 σε επιτήρηση.

Ερωτηματικά προκαλεί και η στάση του Μαξίμου στο συγκεκριμένο θέμα καθώς και του Σαμαρά προσωπικά.

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στα ΜΜΕ γνωρίζουν πως για τέτοιου είδους δάνεια οι τράπεζες το λιγότερο που κάνουν είναι να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό.



Σας θυμίζουμε το δάνειο που ζήτησε ο Ψυχάρης από την Εθνική Τράπεζα και την ενημέρωση του τότε πρωθυπουργού από τον κ. Ράπανο.

Ο Ψυχάρης χρέωσε στον ΓΑΠ την αρνητική απάντηση της Εθνικής και βγήκε στο αντάρτικο εναντίον του.

Στην προκειμένη περίπτωση τι συνέβη; Ποιος και πότε ενημέρωσε τον πρωθυπουργό;

Ή μήπως δεν συνέβη κάτι τέτοιο;

Οι απορίες για την (μη) εμπλοκή του Μαξίμου στην υπόθεση δανεισμού της ΠΗΓΑΣΟΣ είναι ουκ ολίγες. Θα μπορούσαν να αποδειχθούν και επικίνδυνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: