Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ… ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

Είναι κάτι σαν το τέρας του Λοχ Νες για την Ελβετία τα τελευταία δέκα χρόνια. Ένας…
 άνθρωπος ντυμένος με στρατιωτικό χιτώνα, στρατιωτική στολή και μια αντισφυξιογόνο μάσκα στο πρόσωπο κυκλοφορεί την τελευταία δεκαετία στο δάσος του Μολ στη δυτική Ελβετία τρομάζοντας τους περαστικούς.
Ωστόσο, τώρα για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είχε γίνει σχεδόν μυθικό πρόσωπο καθώς κανείς δεν είχε αποδείξεις ότι τον είδε ένας περαστικός κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία του!
Ο «Λε Λουαγιόν», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, δεν είναι καθόλου επιθετικός και το μόνο του έγκλημα που ταράζει τους περαστικούς είναι…
το περίεργο ντύσιμό του!
Τα παιδιά τρομάζουν όταν τον βλέπουν και οι γυναίκες φοβούνται να πάνε μόνες τους στο δάσος παρά το γεγονός ότι ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα σε κανέναν! Η αστυνομία αναζητά τώρα τον άγνωστο άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα, ώστε να ανακαλύψει περί τίνος πρόκειται.
Σύμφωνα με τις θεωρίες των ντόπιων μπορεί να είναι μια ασταθής ψυχολογικά γυναίκα, ένας γιγάντιος άντρας ή κάποιος που πάσχει από μια άσχημη δερματική πάθηση. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι απλώς ο άνθρωπος αυτός έχει επιλέξει μια ζωή ερημίτη.
Σύμφωνα με τον άντρα που τράβηξε τη μια και μοναδική φωτογραφία του, ο «Λε Λουαγιόν» ήταν περίπου 1,90 μ. και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του με τον άγνωστο να του γυρίζει απλώς την πλάτη και να φεύγει…
Σύμφωνα με την μαρτυρία μιας άλλης γυναίκας τον είχει συναντήσει, ενώ αυτός μάζευε λουλούδια και την τρόμαξε πάρα πολύ μόνο εξαιτίας της όψης του…
Η αστυνομία λέει ότι δεν έχει να του προσάψει κάτι, αλλά από τη στιγμή που τρομάζει τόσο τους ντόπιους πρέπει να τον εντοπίσουν, για να εξακριβώσουν ποιος και τι είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: