Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΘ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΜΜΑΤΑ

Παρακολουθείστε στα βίντεο που ακολουθούν τα ψέμματα που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς στις Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης το 2011 και το 2012, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως πρωθυπουργός αντίστοιχα, και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. 
“ Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ο χώρος, στον οποίο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαψεύδει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει επίσκεψη - express στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Εκτός του ότι στο Μέγαρο Μαξίμου τρέμουν,
για τις λαϊκές αντιδράσεις, τις οποίες αναμένεται να πυροδοτήσει η παρουσία του υπό κατάρρευση πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είναι εμφανές ότι θέλουν να αποφύγουν τις συγκρίσεις με το... αντιμνημονιακό παρελθόν του σημερινού πρωθυπουργού, οι οποίες αποκαλύπτουν το μέγεθος των ψεμμάτων με όχημα τα οποία η Νέα Δημοκρατία παραπλάνησε τον ελληνικό λαό. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι όσο η Νέα Δημοκρατία ήταν αξιωματική αντιπολίτευσης, ο σημερινός πρωθυπουργός είχε υψώσει το "αντιμνημονιακό λάβαρο", κατακεραυνώνοντας την πολιτική, την οποία ο ίδιος με ιδιαίτερο ζήλο και με πιο σκληρό τρόπο ακολουθεί σήμερα. 
Στην συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ως αρχηγός - τότε - της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2011, ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριζε ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να "συναινέσει με την πολιτική που αντί να μειώνει το έλλειμμα, διογκώνει την ανεργία και πολλαπλασιάζει τα λουκέτα".

Την ίδια χρονιά, το 2011, απευθυνόμενος στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ δήλωνε επίσης ότι "Όσοι μιλάνε για συγκυβέρνηση πρέπει να γνωρίζουν ότι τέτοιες λύσεις είναι εύθραυστες " και απέκλειε οποιαδήποτε συναίνεση στη μνημονιακή πολιτική που ακολουθούσε τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Αλλά ακόμη και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2012, στην ομιλία του κατά τη σύντομη παραμονή του στην πόλη, ο πρωθυπουργός υποσχόταν ότι οι περικοπές στις οποίες προχωρούσε η κυβέρνησή του θα ήταν οι τελευταίες.

Οι παρουσίες του Αντώνη Σαμαρά στις Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, είναι ξεχωριστές ιστορίες, ιστορίες γεμάτες ψέμματα, αλλά και πόνο για τον ελληνικό λαό. Είναι φανερό πια ότι το 2011 ο Αντώνης Σαμαράς είχε έναν και μόνο στόχο: να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού για να ακολουθήσει στη συνέχεια ως εντολοδόχος των δανειστών και του Βερολίνου, ακόμη πιο καταστροφική και αντιλαϊκή πολιτική. Σε αντίθεση με όσα έλεγε τότε, η πολιτική που ακολουθεί σήμερα ο ίδιος και η κυβέρνησή του εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό, ξεπουλά τη χώρα, διογκώνει την ανεργία, αυξάνει το δημόσιο χρέος, οδηγεί τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στο λουκέτο. Εκτός όλων των παραπάνω, όχι μόνο συναίνεσε στην μνημονιακή πολιτική, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία, αλλά σε αντίθεση με όσα υποστήριζε δημοσίως με πάθος συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, συγκροτώντας από κοινού με το κόμμα Βενιζέλου ένα "μαύρο μέτωπο" το οποίο γίνεται όλο και πιο επιθετικό σε βάρος του ελληνικού λαού.

Παρακολουθείστε στα βίντεο που ακολουθούν τα ψέμματα που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς στις Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης το 2011 και το 2012, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως πρωθυπουργός αντίστοιχα, και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. 












Πηγή: periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: