Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩKΙΔΟΣ

Άμφισσα  Σεπτεμβρίου 2013  
Αρ.Πρ.: 33 Προς      Μ.Μ.Ε.

                  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Οι απολύσεις ξεκίνησαν στο τέλος του 2012 . Συνεχίζονται σήμερα με την ΛΑΡΚΟ, την ΕΑΣ, την ΕΛΒΟ αποδεικνύοντας το πόσο οι αχρείοι πολιτικάντηδες της σημερινής βουλής , όλων των αποχρώσεων κορόιδευαν τους Έλληνες εργαζόμενους , τον Ελληνικό λαό.
Θα υπάρξει και συνέχεια . Σταματήστε να τους ακούτε , σταματήστε να τους πιστεύετε . Έως το 2015 θα φύγουν 200.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. το επαναλαμβάνει συνεχώς Αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί το μνημόνιο που έχει υπογράψει , εκτελεί χωρίς καμία αντίρρηση τις εντολές της τρόικα και δεν λαμβάνει υπ όψη κανενός είδους διαμαρτυρία,
αγνοεί τελείως τις θέσεις και την θέληση του Ελληνικού λαού.
Αυτοί που μας κυβερνούν εάν δεν είναι προδότες και πουλημένοι είναι ανίκανοι και άχρηστοι , πάντως σε κάθε περίπτωση άκρως επικίνδυνοι.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. το επαναλαμβάνει κάθε μέρα, σε κάθε περίπτωση, η μόνη λύση για να σταματήσει ο κατήφορος είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Φαίνεται όμως ότι έχουμε μια βουλή με 7 ανίκανα κόμματα και 300 άτολμους βουλευτές. Όταν στην επόμενη βουλή θα είναι παρών και ΛΑ.Ο.Σ. τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και τότε ο Ελληνικός λαός θα ανασάνει και τότε θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για να υποδεχθούν το σημερινό κατεστημένο. Οι πόρτες των φυλακών.


                                                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: