Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΠ' ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (BINTEO)

Του Γ.Γ.
«Τα τάγματα ασφαλείας ήταν μια εθνική οργάνωση η οποία πολέμησε τον κομμουνισμό. Τα τάγματα ασφαλείας  ιδρύθηκαν όταν η Γερμανία είχε χάσει ήδη τον πόλεμο. Όταν ο Βελουχιώτης έσφαζε τους Ελληνες πατριώτες  και ήταν (οι ταγματασφαλίτες) εθνικοί αγωνιστές».     
Ν. Μιχαλολιάκος.                              
Να προσπεράσουμε εδώ τα καραμπινάτα ψέματα που λέει ο προφυλακισμένος φυρερίσκος (Τα τάγματα ασφαλείας ιδρύθηκαν  στις 18/06/1943, από τις κατοχικές αρχές και την κυβέρνηση Κουϊσλιγκ Ιωάννη Ράλλη για την καταπολέμηση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, και  η Γερμανία δεν είχε χάσει ακόμα τον πόλεμο. Εδώ μια σχετική ανάρτηση για τις θηριωδίες που διέπραξαν αυτά τα καθάρματα,
ενάντια στους αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης αλλά και στον απλό λαό,). Κρατάμε τον θαυμασμό που δείχνει ο Μιχαλολιάκος στους ταγματασφαλίτες.
Όλοι οι ταγματασφαλίτες  (δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό τους. Ιστορικές μελέτες κάνουν αναφορά για πάνω από 25.000 άτομα) συμμετείχαν σε εγκλήματα; Με την έννοια αν δολοφονούσαν, έκλεβαν, βίαζαν κλπ, πιθανόν όχι. Εγκληματούσαν όμως συνεργαζόμενοι με τον κατακτητή και πολεμώντας τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι πάτε στην Χαλκιδική? Μήπως και έξω απο το Χρυσό δεν δολοφόνησαν τον Λύτρα?... Μήπως πάνω στον Παρνασσό δεν έκοβαν κεφάλια ανταρτών? ...ή μήπως δεν "εφαγαν" τον θρυλικό Καραλίβανο "εδώ παρά πάνω"?