Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗ ΓΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να γίνει βάση εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο Διάστημα για τουριστικούς λόγους, κατέθεσε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος.

Το υπουργείο Ανάπτυξης απάντησε γραπτώς ότι, όπως ενημερώθηκε από το Invest in Greece, μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση του οποιαδήποτε επενδυτική πρόταση που να αφορά στον τομέα της Αεροδιαστημικής στην Ελλάδα.
  Πηγή: Ναυτεμπορική                                                                           Σχόλιο Παραπολιτικής: Θυμίζω ότι πρόσφατα ο κ. Καπερνάρος πιάστηκε στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ καθώς διαπιστώθηκε ότι τα τελευταία 13 έτη δεν είχε δηλώσει εισοδήματα ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.
Μένει να δούμε αν κατέθεσε την ερώτηση αυτή για να κολακεύσει τον Μεσσήνιο πρωθυπουργό μας σχετικά με τις προοπτικές του τόπου του ή γιατί η Τ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Άρη τον ενημέρωσε ότι κάποιοι σκοπεύουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίζονται κανονικά οι ψεκασμοί.                        


Δεν υπάρχουν σχόλια: