Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΒΟΙΑ : ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

Η νεαρή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ξανθιά, ήταν παντρεμένη δύο χρόνια με τον γιατρό ο οποίος διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Εύβοια…εξυπηρετώντας πολύ κόσμο. Για να λιγοστέψουν τα έξοδα, ο γιατρός την είχε σαν γραμματέα προκειμένου να του κλείνει τα ραντεβού και να ρυθμίζει τα ωράρια του γραφείου.

Στη σύζυγο όμως δεν της αρκούσαν τα λιγοστά Ευρώ που της έδινε για αμοιβή ο άνδρας της και θέλησε να βγάλει το κάτι παραπάνω κάνοντας βίζιτες.
Έτσι εκμεταλλευόμενη τη θέση της, αλλά και τις πλούσιες καμπύλες της, άρχισε να προσεγγίζει τους ασθενείς και να τους προτείνει να τη απολαύσουν στο σπίτι τους έναντι αδράς αμοιβής.
Αρκετοί ασθενείς του γιατρού τσίμπησαν και πέρασαν βραδιές ονείρου με τη ξαναμμένη σύζυγο του επιστήμονα, η οποία συνέχισε το… έργο της για αρκετούς μήνες. Μάλιστα, το ιατρείο παρουσίασε σημαντική αύξηση στη πελατεία εκείνο το διάστημα,
με τον γιατρό να μακαρίζει τη τύχη του.
Η σύζυγος όμως είδε όμως τα σχέδια της να πηγαίνουν στον βρόντο, όταν για κακή της τύχη έπεσε σε ασθενή που ήταν φίλος του γιατρού και αυτή δεν το γνώριζε.
Ο γιατρός ενημερώθηκε αμέσως από τον φίλο του και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους στο ιατρείο, με τους γείτονες να φωνάζουν την αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το διαζύγιο ήταν το λιγότερο που ακολούθησε, καθώς ο απατημένος κατ” εξακολούθηση σύζυγος φέρεται να έκανε και μήνυση στη πρώην γυναίκα του για εξαπάτηση και παρακώλυση επαγγέλματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: