Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

AΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Διεκδίκησε δεδουλευμένα και βρήκε τραγικό θάνατο

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι σε έναν 28χρονο από τον Πύργο Ηλείας. Ο άτυχος Τάσος Ντούπης από την Πηνεία είχε έρθει στην Αθήνα καθώς, σύμφωνα με το patrisnews που δημοσιεύει και τη φωτογραφία του, είχε έρθει στην Αθήνα καθώς ο πεθερός του επρόκειτο να χειρουργηθεί.
Ήρθε σε επαφή με έναν φίλο του που μένει μόνιμα στην Αθήνα και οι δύο φίλοι αποφάσισαν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας για ένα ποτό.
Κάποια στιγμή, λίγο μετά τις οκτώ, μια γνωστή του φίλου του 28χρονου εμφανίστηκε στο κατάστημα που βρισκόταν και τους είπε πως ο πρώην εργοδότης της, της όφειλε χρήματα, 700 ευρώ,
τα οποία δεν ήθελε να της τα δώσει.
Όταν τους είπε πως πήγαινε στο εστιατόριο της οδού Γερανίου για να διεκδικήσει τα χρήματα οι δύο φίλοι αποφάσισαν να τη συνοδεύσουν.
Όταν έφτασαν στο εστιατόριο ο 43χρονος Κ.Γ. υπεύθυνος του καταστήματος τους είπε να περιμένουν και ενημέρωσε έναν 39χρονο τον Δ.Τ. με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Λίγα λεπτά μετά ο 39χρονος εμφανίστηκε και επιτέθηκε φραστικά στον 28χρονο, τον φίλο του και τη γυναίκα.
Δευτερόλεπτα μετά ο 39χρονος που αποδείχθηκε πως είναι πρώην πυγμάχος άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο με χέρια και με πόδια.
Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αστυνομία αυτό δεν σταμάτησε την επίθεση του πυγμάχου, αντίθετα συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές στο κεφάλι ενόσω ήταν αναίσθητος και στη συνέχεια τον έσυρε στο πεζοδρόμιο έξω από το εστιατόριο.
Ο άτυχος 28χρονος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από περαστικούς για τη συμπλοκή, οι φίλοι του 28χρονου κάλεσαν ασθενοφόρο, ήταν όμως πολύ αργά.
Παρά το ότι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο δεν άντεξε, εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα.
Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που προκάλεσαν θανατηφόρες κακώσεις στον εγκέφαλό του.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο των υπεύθυνο του καταστήματος, όσο και τον 39χρονο δράστη της επίθεσης που όπως αποδείχθηκε είχε πάει με μόνο στόχο να χτυπήσει τα θύματά του αφού στο σημείο βρέθηκαν και γάντια προπόνησης τα οποία φορούσε για να μην ... τραυματίσει τα χέρια του.
Δυστυχώς αποδείχθηκε πως για 700 ευρώ ο καταστηματάρχης δεν δίστασε να καλέσει έναν μπράβο που με τη σειρά του δεν δίστασε να σκοτώσει έναν άνθρωπο...

Ετοιμάζει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις ο Σαμαράς!

Για που προορίζεται το πρωτογενές πλεόνασμα!

Εδώ και πολύ καιρό ο Σαμαράς επαναλαμβάνει πως με την πρώτη ευκαιρία "θα απακατασταθούν οι αδικίες". Την φράση αυτή ο πρωθυπουργός την έχει πει ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο ένα χρόνο, τονίζοντας πως αυτή η κυβέρνηση επιδιώκει να βγάλει το καράβι από την φουρτούνα όσο πιο ομαλά μπορεί και μετά να αρχίσει η ανάκαμψη.

Οι πληροφορίες λένε πως ήδη με το πρώτο πρωτογενές πλεόνασμα που έχει συμφωνηθεί με την Τρόικα, ύψους περίπου 700 εκατ. ευρώ, το Μαξίμου σχεδιάζει την ερχόμενη άνοιξη να δώσει μια ανάσα στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ένστολους, κάνοντς πράξη τα όσα έχει πει. Δεν πρόκειται φυσικά για καμία αύξηση- μαμούθ, αλλά για μία συμβολική κίνηση αύξησης του εισοδήματος, η οποία θα δείχνει στην πράξη πως η χώρα εξέρχεται από την κρίση και οι θυσίες δεν πάνε χαμένες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: