Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΈΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ !!!!! Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ

Έτοιμος να χτυπήσει ενέσεις είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τις ανεξήγητες μεταλλάξεις που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας.
O οποίος αφού απέτυχε στο ρόλο του Γκεβάρα δοκιμάζει τώρα την επικοινωνία με το Θεό βαδίζοντας στα ίχνη του γέροντα Παΐσιου που προφήτευσε πολλά από τα δεινά που μας βρήκαν τα τελευταία χρόνια τα οποία έχει καταγράψει λεπτομερώς ο δόκτωρ Λιακόπουλος.
Απογοητευμένος από τις επιδόσεις της λαϊκούρας στην πλατεία Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας δοκιμάζει τώρα νέες πνευματικού τύπου επαφές μαζί με τον γκουρού της νεοορθοδοξίας Νίκο Παππά ο οποίος βαρέθηκε τα δρομολόγια με το παπί από διαπλεκόμενο σε διαπλεκόμενο και το έριξε στο διαλογισμό.
 Βέβαια κάποιοι κακεντρεχείς ισχυρίζονται ότι,
ο Αλέξης και ο Νίκος αναζητούν ασφαλές καταφύγιο στο Άγιο Όρος για την περίπτωση που από ατύχημα αναλάβουν τη διαχείριση της χώρας για κανένα μήνα το πολύ γιατί τέτοιο κακό δεν διανοήθηκε να προφητεύσει ούτε ο πάτερ Παΐσιος.
Στις πολυτελείς σουΐτες των πλούσιων μοναστηριών του Αγίου Όρους φιλοξενούνται κατά καιρούς πολλοί επώνυμοι.
Απ΄ τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τον Σταύρο Ψυχάρη που είχε διατελέσει μάλιστα και διοικητής της Ιεράς Κοινότητας.
Στις σουΐτες της μονής Βατοπεδίου ο Γιάννης Αγγέλου και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος σχεδίαζαν το νέο «Βατικανό» αλλά στο τέλος παραλίγο να βρεθούν όλοι μαζί στον Κορυδαλλό.
Θαμώνας στα ιερά κελιά και ο εργασιομανής Κώστας Καραμανλής ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να έλθει σε επικοινωνία με το Άγιο Πνεύμα αφού μετά το δεύτερο μπουκάλι το έριχνε στον ύπνο.
Στα φιλόξενα μοναστήρια του Αγίου Όρους βρήκαν καταφύγιο και τα επίλεκτα μέλη της συμμορίας του Ράντοβαν Κάρατζιτς αλλά εκείνοι το άξιζαν πραγματικά,

Γιατί στους διακόσιους μουσουλμάνους που έσφαζαν, κέρδιζαν δωρεάν διαμονή για ένα μήνα στον Άθω. Μέχρι που γέμισαν τα μοναστήρια πρακτορεία της CIA και κόντεψε να γίνει η Ιερά Κοινότητα, Λίβανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: