Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

QUANTUM OF THE SEAS: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

θα έχει ρομπότ αντί για μπάρμεν, εντυπωσιακές ταχύτητες ίντερνετ και οι καλεσμένοι θα ελέγχουν τα πάντα από το κινητό τους
Η κρουαζιέρα είναι ένα «σπορ» που συνήθως αφορά μεγαλύτερες ηλικίες. Φαίνεται ότι η γνωστή εταιρία Royal Caribbean έβαλε στο μάτι το νεότερο κοινό και κατασκευάζει ένα σκαρί που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των γκάτζετ σε όλο τον κόσμο.
Ακόμα λοιπόν και αν δεν είστε φαν της κρουαζιέρας διαβάστε παρακάτω για να δείτε την εμπειρία που θα μπορείτε να ζήσετε στο πρώτο έξυπνο κρουαζιερόπλοιο,
το Quantum of the Seas σε τρεις μήνες από σήμερα.
«Βιονικοί» μπάρμεν
Στο Quantum of the Seas τα μπαρ δεν θα έχουν υπαλλήλους. Θα έχουν τάμπλετ! Οι επιβάτες του σκάφους θα κάθονται στη μπάρα και θα παραγγέλνουν μέσω της ταμπλέτας το ποτό τους το οποίο θα παρασκευάζεται αυτοματοποιημένα και θα φτάνει μπροστά τους.
Θέα ακόμα και στα εσωτερικά δωμάτια
Ένα από τα αρνητικά της κρουαζιέρας είναι το γεγονός ότι οι εσωτερικές καμπίνες δεν έχουν θέα. Στο Quantum το πρόβλημα αυτό λύθηκε καθώς ακόμα και τα εσωτερικά δωμάτια θα έχουν ειδικά παράθυρα οθόνες προβολής στα οποία οι κάτοικοι θα έχουν μόνιμη και σε πραγματικό χρόνο θέα της θάλασσας!
Ταχύτατο WiFi
Στο ίδιο σκάφος θα λυθεί κα το ζήτημα των ταχυτήτων ίντερνετ αφού η εταιρία υπόσχεται ασύρματη πρόσβαση που θα φτάνει τις ταχύτητες των σπιτιών.

Το Quantum of the Seas θα είναι, σύμφωνα με την εταιρία, το πιο τεχνολογικά προηγμένο σκάφος του κόσμου σε όλα τα επίπεδα. Θα μπορεί να φιλοξενήσει 4.180 καλεσμένους και θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι στις 2 Νοεμβρίο από το Σαουθάμπτον στη Νέα Υόρκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια: