Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της γιορτής της Παναγίας μία άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από συγγενικό της πρόσωπο σε ορεινό χωριό της Δωρίδας.

Ο άντρας που εισέβαλλε στο σπίτι ζητούσε με απειλητικό ύφος τον σύζυγο της καταγγέλουσας, ο οποίος είχε λογοφέρει με τον πατέρα του δράστη στο καφενείο. Ο σύζυγος δεν βρισκόταν στο σπίτι και ο δράστης επιτέθηκε στην γυναίκα χτυπώντας την σε όλο το σώμα, πιάνοντας την βίαια από το λαιμό και τα μαλλιά, εξασκώντας παράλληλα και λεκτική βία,
με χυδαίες εκφράσεις.


Η παθούσα, μετά την περίθαλψή της στο Κ.Υ.Λιδωρικίου.

Οι φωνές της γυναίκας φόβησαν τον δράστη, ο οποίος αποπειράθηκε να διαφύγει αλλά η προσπάθεια της γυναίκας να καλέσει την αστυνομία από το κινητό της, έκαναν το δράστη να γυρίσει πίσω και με δαγκωματιές στο χέρι που κρατούσε το κινητό, να της το αποσπάσει και να το πάρει μαζί του.




Στην προσπάθεια του αυτή και παλεύοντας με την άτυχη γυναίκα, βγήκε η μπλούζα του την οποία και την παράτησε στο σπίτι.


Η μπλούζα που ο δράστης άφησε πίσω του, με κηλίδες αίματος από το θύμα.

Άμεσα η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου, ενώ μεταφέρθηκε και στο Κέντρο Υγείας για να την περιθάλψουν.
Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, το θύμα είχε υποστεί σοκ από το στρες, ενώ σε σημεία του σώματός της εντοπίστηκαν εκχυμώσεις και ερυθρές πετέχειες, ως συνέπεια από την αντίσταση που προέβαλε. Παράλληλα -μεταξύ άλλων- σημειώθηκαν αυχεναλγία και ήπια κεφαλαλγία.
Άμεσα τοποθετήθηκε αυχενικός νάρθηκας και αντισηπτικό στις εκδορές που υπήρχαν στο χέρι της.
Σύμφωνα με την καταγγέλουσα παράξενο ήταν το γεγονός πως το κινητό της που κλάπηκε από τον δράστη, της επιστράφηκε 2 ώρες αργότερα από αστυνομικό ο οποίος της είπε ότι το βρήκε στο δρόμο, χωρίς όμως η συσκευή να φέρει -κατά τη γνώμη της- επαρκή σημάδια και φθορές πτώσης, όπως θα έπρεπε αν το είχε πετάξει ο δράστης.

πηγη.www.amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: