Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΛΑΜΙΑ: ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ

Η Στερεά Ελλάδα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καθώς συνδέει τη νότια με τη Βόρεια Ελλάδα, επεσήμανε σήμερα ο Υπουργός που επισκέφτηκε το κτήριο της αστυνομίας στη Φθιώτιδα.
Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η αστυνομία θα λειτουργεί προς όφελος του πολίτη με αγάπη και αίσθηση ευθύνης, προσθέτοντας πως η κρίση δίνει την ευκαιρία να γίνουν τομές που δεν θα γίνονταν ποτέ.
Ο κύριος Κικίλιας ξεκαθάρισε πως η αστυνομία δεν θα βρίσκεται απέναντι από την κοινωνία και σχολιάζοντας τις αλλαγές που έγιναν στην δομή της,
σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, είπε πως το σώμα χρειάζονταν καλύτερο συντονισμό.
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην μετατροπή των φυλακών του Δομοκού σε υψίστης ασφαλείας. Τόνισε πως αποτελεί τομή για τα ελληνικά δεδομένα, και πως το υπουργείο θα λάβει μέριμνα για την ενίσχυση της δύναμης των αστυνομικών που θα χρειαστεί να στελεχώσουν τόσο το μόνιμο τμήμα που θα λειτουργεί μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, όσο και εκείνους που θα επωμιστούν την εξωτερική φρούρηση.

Ο κύριος Κικίλιας συναντήθηκε με τους επικεφαλής της αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα και την Φθιώτιδα, ενώ αμέσως μετά μίλησε με τους υπόλοιπους αστυνομικούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: