Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ! ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΣΕΙ» ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ… ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Μια ομολογουμένως απίστευτη ιστορία, όπως τόσες άλλες καθημερινές που έχουν να κάνουν με τις συντάξεις προσώπων που χάνουν τον/την σύζυγο έρχεται από τα Τρίκαλα.
Συγκεκριμένα, ο νέος νόμος δεν επιτρέπει τη χορήγησή σύνταξης σε γυναίκες κάτω των 55 ετών, που χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου, με αποτέλεσμα να αγωνιούν πως θα ζήσουν.
Θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες που πέραν της οδύνης που επιφέρει η απώλεια του συζύγου, δημιουργεί και ζήτημα επιβίωσης, όπως αναφέρει το onlarissa ο απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μία ιστορία ενός άντρα χτυπημένου από την επάρατο νόσο:
«Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του,
η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών; Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: