Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ: ΟΔΗΓΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ… ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ

Ένα πρωτοφανές ομολογουμένως σκηνικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης σε βενζινάδικο γνωστής αλυσίδας καυσίμων όταν χιλιάδες οδηγοί ενημερώθηκαν για… δωρεάν διάθεση βενζίνης!
Συγκεκριμένα, οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, έσπευσαν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεάν βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη.
Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ των οχημάτων που περνούσαν με δωρεάν βενζίνη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.
Όπως είναι επόμενο, έγινε το αδιαχώρητο,
καθώς έπεσε «σήμα» ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.
Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 για να «κλέψουν» βενζίνη. Ούτε ένας δεν βρέθηκε να τηλεφωνήσει στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να τους ενημερώσει, αλλά όπως αναφέρει το arcadiaportal όποιος ήταν «τυχερός» γέμισε το ρεζερβουάρ του ζημιώνοντας την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ.
Όσο για το αν πρατήριο αυτό είχε κάμερες και έχουν καταγραφεί όλες οι πινακίδες των οχημάτων που γέμισαν τζάμπα; Μάλλον δεν μπορούν να γίνουν πολλά, καθώς οι τζαμπατζήδες έχουν και τη νόμιμη απόδειξη ότι έχουν πληρώσει….

Δεν υπάρχουν σχόλια: