Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ

Στον Πέτρο Κουτρουμπίλα το βραβείο “Γεώργιος Χατζής”
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής».
Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής» απονεμηθεί στον Πέτρο Αντ. Κουτρουμπίλα, ο οποίος είχε τα περισσότερα μόρια, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής,
ήτοι 18730 για το επιστημονικό πεδίο “Επιστήμες Υγείας και Ζωής”. Ο Πέτρος πέτυχε 7ος στο τμήμα Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι εγγονός της Χαραλαμπίας Δέδε το γένος Γεωργίου Καραηλιά (Γιωργούλας) από την κόρη της Αγγελική.
Πρώτη επιλαχούσα είναι η Παναγιώτα Αλεξανδρή με σύνολο μορίων 17215. Η Παναγιώτα πέτυχε στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κόρη του Ευθυμίου Ιωάν. Αλεξανδρή.
Δεύτερη επιλαχούσα είναι η Δάφνη Ζαχαριά με σύνολο μορίων 17155. Η Δάφνη πέτυχε στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κόρη του Ηλία Νικ. Ζαχαριά.
Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα. Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής» έχει θεσπιστεί από τον αείμνηστο Νίκο Κυριακού και τη σύζυγό του Σωσώ στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800 €. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο, στην Αγία Ευθυμία και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ.
Η φωτογραφία είναι από την βράβευση όλων των επιτυχόντων με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Διακρίνεται ο Πέτρος Κουτρουμπίλας μεταξύ του Γεν. Γραμματέα και του Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: