Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ «ΠΛΑΚΑ»….Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

OTAN ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ....
Αν κάποιοι νόμιζαν πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο «νομάρχης της καρδιάς μας», το «τερμάτισε» με τη διαφήμιση των Jumbo, όπου εμφανιζόταν ως Ζορό, θα πέσουν έξω.
Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει το agrinionews, ο Παν. Ψωμιάδης θα πάει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Αγρίνιο όπου θα συμμετάσχει σε  διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής!
Η ανακοίνωση του γραφείου του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας:
«Στο Αγρίνιο θα βρίσκεται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (17-19 Φεβρουαρίου) ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης θα φτάσει στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (Hotel Alexander).
Την Κυριακή 18/2 στις 22.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κτήμα Amaro» θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής που διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας γιορτάζοντας τις Απόκριες,
ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας».
Και έχει και συνέχεια! Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αγόρασε δύο στολές Ζορό για τους δύο γιους του Αλέξη Τσίπρα, ένεκα των Αποκριών και ανέφερε σε σχετικό βίντεο, που μαγνητοσκόπησε: «Δύο μικρά δωράκια για τα παιδιά του κ. πρωθυπουργού. Τον Ορφέα – Ερνέστο και τον Φοίβο – Παύλο. Δύο μικρές στολές Ζορό, για όταν μεγαλώσουν να γίνουν και αυτοί προστάτες των φτωχών και των αδυνάτων, αυτό που ήταν ο πραγματικός Ζορό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: