Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ
15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, θα διενεργηθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των 2.000 συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, στις 16,17,18 Μαρτίου 2018.
Δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου έχουν, όσοι είχαν εγγραφεί ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής, στις εκλογές που έγιναν για τον Επικεφαλής του στις 12 Νοεμβρίου 2017 ή θα εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι τα μεσάνυχτα της 22ας Φεβρουαρίου 2018.
Όσοι έλαβαν μέρος  στις εκλογές της 12 Νοεμβρίου 2017 ως φίλοι και επιθυμούν να ψηφίσουν για την εκλογή συνέδρων, πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά ως νέα μέλη,
μέχρι τα μεσάνυχτα της 22ας Φεβρουαρίου 2018.
Τα μέλη ψηφίζουν στο Δήμο που ενεργοποιούνται ως μέλη εφόσον το δηλώσουν στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής, κατά την επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Αν δεν δηλώσουν σε ποιο Δήμο θα ενεργοποιηθούν ως μέλη,  θα ψηφίσουν στο Δήμο που ψήφισαν στις 12 Νοεμβρίου 2017.
Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης κάθε μέλους. Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία το κάθε μέλος λαμβάνει και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr.  για να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του.
Υποψηφιότητες
Στα ψηφοδέλτια θα αναγράφεται ο Δήμος και τα ονόματα των υποψηφίων Συνέδρων. Οποιοδήποτε μέλος μπορεί να είναι υποψήφιο για Σύνεδρος.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2018.
Η υποβολή υποψηφιότητας κατατίθεται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα με την καταβολή ηλεκτρονικά δέκα (10) ευρώ.

Διαδικασία Ψηφοφορίας - Σταυρός προτίμησης

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα.
Θα αναγράφεται ο Δήμος και αλφαβητικά τα ονόματα των υποψηφίων Συνέδρων.
Ο ψηφοφόρος θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή στρατιωτική ή υπηρεσιακή ταυτότητα.
Ο κάθε ψηφοφόρος μπορεί να θέσει μόνο ένα (1) σταυρό προτίμησης.
Οι ψηφοφόροι θα καταβάλουν ένα (1) ευρώ.

Ώρες ψηφοφορίας

Οι κάλπες  θα είναι ανοιχτές από 8 το πρωί έως και 8 το βράδυ.

Τόπος ψηφοφορίας

Τα Εκλογικά Κέντρα για κάθε Δήμο, θα ανακοινωθούν με νεώτερο δελτίο τύπου.

Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: