Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας θαρραλέο 6χρονο αγοράκι από το Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ παραμορφώθηκε για να σώσει τη μικρή αδελφή του από ένα εξαγριωμένο σκυλί. Δεν δίστασε να μπει μπροστά της και να την προστατεύσει. Δέχτηκε δεκάδες δαγκώματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από τον σκύλο.
Όμως, κατόρθωσε να αρπάξει την αδελφή του από το χέρι και να τρέξει μαζί της μακριά για να την κρατήσει ασφαλή.
«Αργότερα είπε: “Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ”» όπως αναφέρει η θεία του, που δημοσιοποίησε την ιστορία του ηρωικού ανιψιού της, Μπρίτζερ Γουόκερ, στο Instagtram.
«Αφού ένας ταλαντούχος πλαστικός χειρουργός του έκανε πάνω-κάτω 90 ράμματα, ξεκουράζεται σπίτι του» γράφει η θεία στην ανάρτησή της για τον θαρραλέο Μπρίτζερ.
«Αγαπάμε το ηρωικό μας αγόρι και θέλουμε όλοι οι άλλοι σούπερ ήρωες να ξέρουν γι’ αυτό τον νέο σούπερ ήρωα που εισήλθε στις τάξεις τους» σημειώνει η περήφανη θεία για τον 6χρονο ανιψιό της.
«Οι πληγές του,
μοιάζουν τόσο πολύ καλύτερα τώρα! Είναι σε καλή ψυχολογία και η απίθανη προσωπικότητά του είναι άθικτη. Δεν μπορεί να χαμογελάσει τόσο πλατιά ακόμη, αλλά χαμογελά όσο του διαβάζω μερικά από τα σχόλιά σας» γράφει η θεία του.
Όσο για τους ιδιοκτήτες του σκύλου, η θεία του μικρούλη αναφέρει πως πρόκειται για οικογενειακούς φίλους, που στάθηκαν εξαρχής στο πλευρό της οικογένειας.
«Οι ιδιοκτήτες του σκυλιού είναι σπουδαίοι άνθρωποι και βρίσκονται εξαρχής στο πλευρό του Μπρίτζερ και της οικογένειάς του».

Ο ηρωικός 6χρονος Μπρίτζερ Γουόκερ έσωσε τη μικρή αδερφούλα  του από εξαγριωμένο σκύλο
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM/NICOLENOELWALKER
Ο ηρωικός 6χρονος Μπρίτζερ Γουόκερ έσωσε τη μικρή αδερφούλα του από εξαγριωμένο σκύλο
«Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ» είπε ο μικρός Μπρίτζερ για την ηρωική του πράξη να μπει ανάμεσα στο σκύλο και την αδερφή του
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM/NICOLENOELWALKER
«Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ» είπε ο μικρός Μπρίτζερ για την ηρωική του πράξη να μπει ανάμεσα στο σκύλο και την αδερφή του
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: