Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...


Απο τα πολλά χαστούκια στα εθνικά θέματα φαίνεται οτι η χώρα έχει μουδιάσει Μπροστά σε αυτά η έννοια βατερλώ παθαίνει σύμπλεγμα κατωτερότητας Και η woke ατζέντα φαντάζει ανούσιο θέμα
 

Οι πολίτες των Σκοπίων, Σλάβοι ή Αλβανοί, ασφαλώς έχουν την δική τους ιστορία, αλλά αυτή η ιστορία τους δεν έχει καμία συγγένεια με τους Μακεδόνες και την Μακεδονία που υπήρξαν αρχαιόθεν μόνον Έλληνες: «Αυτός τε Έλλην γένος ειμί τωρχαίον» διακηρύσσει το 479 π.Χ. Αλέξανδρος ο Α΄ (Ηρόδοτος Θ΄, 45, 2).

Τα Σκοπιανά καθεστώτα επί πολλά χρόνια επιδίδοταν μετά ζήλου στην «κατασκευή προγόνων» και σφετερίζοταν την ελληνική ιστορία για να εξαρχαϊσθούν. Έψαχναν αριστοκρατική κληρονομιά…

και την βρήκαν με την επαίσχυντη  συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ που ονόμασε τους σλάβους Μακεδόνες (βόρειους), και που ο Μητσοτάκης έκανε τάχα (τότε) ότι δεν του άρεσε αφού ήταν η ίδια ακριβώς συμφωνία που ήθελε ο πατέρας του σαν πρωθυπουργός όταν τον "έριξε" ο Σαμαράς το 1993.

ΤΩΡΑ.

Μέχρι στιγμής η Αθήνα λέει ότι η ρητορική των Σκοπίων θα καταλαγιάσει, ώστε να μη θυσιάσουν την ευρωπαϊκή προοπτική τους. Όμως, η καινούργια πρόεδρος μαζί με τη νέα κυβέρνηση θα κάνουν άγρια παζάρια με ΗΠΑ και Ε.Ε. για τα συμφέροντά τους.

Το Μαξίμου είναι υποχρεωμένο να αποφασίσει αν τελικά η Συνθήκη των Πρεσπών απέτυχε. Εφόσον η κοροϊδία συνεχίζεται, τότε η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει την ανίερη συμφωνία και να απαιτήσει από το ΝΑΤΟ την αποβολή των Σκοπίων από τη Συμμαχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: