Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο Ν. ΠΛΑΚΙΑΣ! "ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ..."

Προπηλακισμό νέων παιδιών, μεταξύ άλλων και της κόρης του, οι οποίοι έκαναν παρέμβαση κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, κατήγγειλε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.
Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι η κόρη του, η οποία σπουδάζει στην Κέρκυρα, μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν, πήγαν να ακούσουν τον πρωθυπουργό και αν μπορούσαν να κάνουν κάποια ερώτηση.
«Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομάκρυναν βίαια διώχνοντάς τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους» γράφει και καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά από την ασφάλειά του «εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους».

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας» σημειώνει και καλεί όποιον γνωρίζει «τα στοιχεία του (Κύριου) στην φωτογραφία» να τον ενημερώσει ή αν γίνεται να τον φέρει σε επαφή μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: