Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΪΛΑΝΔΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ;

Σε επιδημία είχε εξελιχθεί τις προηγούμενες δεκαετίες σε πολλά μέρη της Ταϊλάνδης ο ευνουχισμός πολλών αντρών από τις συζύγους τους την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Το πρώτο περιστατικό εμφανίστηκε τη δεκαετία του ’70 όταν μια γυναίκα που ταπεινώθηκε σε δημόσιο χώρο από το σύζυγό της, για εκδίκηση του έκοψε το πέος την ώρα του ύπνου. Απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά από αυτό πολλές γυναίκες έκαναν στους συζύγους τους τα ίδια, με αποτέλεσμα η πράξη αυτή να γίνει τις προηγούμενες δεκαετίες της μόδας. Σύμφωνα με ερευνητές από διάφορα Πανεπιστήμια, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με Ταϊλανδέζες συζύγους, τρεις είναι οι λόγοι που μπορεί μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη να κόψει, ακόμα και σήμερα, το μόριο του συζύγου της: 
1. Να,
ταπεινωθεί δημόσια από το σύζυγό της παρουσία άλλης γυναίκας
2. να πιάσει το σύζυγο να έχει πιει αλκοόλ ή να έχει κάνει ναρκωτικά
3. να συμβεί ένα σημαντικό οικονομικό πρόβλημα στο σπίτι

Η σύζυγος λοιπόν θα περιμένει την ώρα του ύπνου, θα σηκωθεί και με ένα κουζινομάχαιρο θα κόψει το πέος του συζύγου της την ώρα που εκείνος κοιμάται. Στη συνέχεια θα το πετάξει από τη βεράντα για να το φάνε τα ζώα του σπιτιού. Όταν μάλιστα ρωτήθηκαν τι γίνεται με τις κραυγές του πόνου του συζύγου, οι γυναίκες αυτές απάντησαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι κάτω ακριβώς από το σπίτι διαμένουν τα οικόσιτα ζώα του σπιτιού και οι κραυγές αυτές θα μπορούσαν εύκολα να είναι από κάποιο από τα ζώα, χωρίς να ενοχληθεί κανείς από τους γείτονες.

Το αξιοσημείωτο σε όλη αυτήν την ιστορία, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ότι κανένας μέχρι τώρα σύζυγος δεν έχει αντιδράσει ή καταγγείλει τη γυναίκα του για τον ευνουχισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: