Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ

"Πνίγηκε ¨στις αγκαλιές του κόσμου σε αντίθεση με τον Βενιζέλο που τον προστατεύουν οι φρουροί .   Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε στο ΣΕΦ, όπου διεξάγεται το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συνέδρους  οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τα συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είν’ εδώ, ενωμένο, δυνατό» και «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός»!!! Ο κ. Παπανδρέου προσήλθε στο ΣΕΦ στις 18:15 και από τη στιγμή της προσέγγισής του έως την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου, συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του. Κατά την είσοδό του στον χώρο του Συνεδρίου,
στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και οι περισσότεροι και με χειροκροτήματα, υποδέχτηκαν τον τέως πρόεδρο του Κινήματος. Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή», «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό» και βεβαίως το… διαχρονικό «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό». Κατά την είσοδο του κ. Παπανδρέου στην αίθουσα, απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος .
 Δείτε το video…







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ? ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΧΕΙΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ! ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. !!! ΟΧΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΙΔΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ " !!! Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ" !!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΖΕΦΡΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πειτε οσο λασπη και ψεμα να ριξετε στο ονομα Παπανδρεου θα είναι παντα για τον δημακρατικο λαο ονομα ΙΕΡΟ.
Τους βριζετε 40 χρονια τωρα και το μονο που πετυχατε είναι να τους λατρευει ο λαος ακομα πιο πολύ..
Αλλα εκτος από σας δεξια σαλιγκαρια και ψευτοαριστεροι του κερατα εχετε συμαχους και τους εφημερους εραστες της εξουσιας (σιμητικους και τους νυν βενιζελικους.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ 05.24 ! ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΟΠΩΣ : ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ! Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΔΙΟΛΕΣ ! Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ {ειναι παρα πολλα τα ονοματα} ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ! κ.λ.π. ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ {αυτο ειναι το ονομα του το Γιωργος βρυζει τον παπου του} ΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ! ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΤΟΝ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΣΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ !!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ !!!