Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΕΡΕ... ΑΜΗΧΑΝΙΑ! ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν το περίμενε! Ήταν τέτοια η υποδοχή που επιφύλαξαν οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ στον Παπανδρέου, κατά την είσοδο του στο ΣΕΦ, που ο φωτογραφικός φακός, κατέγραψε ολοφάνερα την αμηχανία του Βενιζέλου.
Ο ίδιος, μάλιστα, μετά την -υποχρεωτική- χειραψία του με τον πρώην πρωθυπουργό, έβαλε τη σύζυγό του, να κάτσει ανάμεσα τους, ενώ έψαχνε ματαίως κόσμο να χαιρετήσει, για να αποφύγει τη συνομιλία μαζί του… ενώ ο κόσμος όρθιος φώναζε  "Γιώργο γύρνα πίσω"
 
Δείτε τις φωτογραφίες…




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΟΥΣ- ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΣΙΜΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ:

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ «ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ» ΟΥΤΕ «ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ» ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του μπλοκ των «Νέων Εθνικοφρόνων», επιχειρεί να σπεκουλάρει πάνω στην βαθιά κρίση που περνά η κοινωνία και ο λαός μας, παίζει δηλαδή, με τον πόνο του λαού μας.
Τι σχέση μπορεί να έχουν σήμερα, αυτοί, που ξαναχτίζουν διαχωριστικές γραμμές, ανάμεσα στη «Νέα Εθνικοφροσύνη με τα νέα μιάσματα» που ξαναχωρίζουν τους Έλληνες, με τον Α. Παπανδρέου;
Όσοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, πρέπει να συνειδητοποιήσουν, ότι τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Λαϊκή κυριαρχία», «Κοινωνική Δικαιοσύνη», αποτελούν αναπόσπαστα και αδιαίρετα συστατικά του ΠαΣοΚ και της ιστορίας των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΙ-ΠΙ ΤΟ ΠΑΠΙ
ΠΙ-ΠΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ {παρτετο χαμπαρι πια πασοκια ετσι εχει βαπτισθει κι αυτο ειναι το ονομα του οταν τον αποκαλειται Γιωργο βριζεται τον παπου του} ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΩΝ 06.32 ΠΟΛΥ ΒΑΜΕΝΟΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ! Η ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ! ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ : ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ! ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!!