Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο αριστερός, ο προοδευτικός, ο νταής, ο «φέρτε μου την Τρόικα να την κάνω κομματάκια». Σήμερα, ασπάστηκε τον σταυρό σε αγιασμό σχολείου που παρευρέθηκε.
Αναίρεσε τον ίδιο του τον εαυτό που ως αρχηγός μικρού κόμματος απέφευγε τον θρησκευτικό όρκο και έμοιαζε απρόθυμος να για δημόσιες σχέσεις με την Εκκλησία. Τώρα όλα αυτά τα ξέχασε. Δεν έχει πια περιθώριο να τρομάξει τους «νοικοκυραίους».
Προσωπικά, δεν θεωρώ κακό να πιστεύει κανείς στο Θεό και να ακολουθεί ό,τι προβλέπει η λατρεία κάποιου δόγματος. Δεν θεωρώ επίσης κακό να εκδηλώνει κανείς τα θρησκευτικά του φρονήματα δημοσίως.
Θεωρώ όμως απόλυτα γελοίο αυτό που έκανε σήμερα ο Τσίπρας, παρόλο που δεν με εκπλήσσει η κωλοτούμπα του. Το χειρότερο δεν είναι ότι ασπάστηκε το σταυρό. Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι το περιμέναμε,
όπως περιμένουμε και τις κωλοτούμπες που θα κάνει έναντι του Μνημονίου, αν κυβερνήσει.

Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε όλοι μαζί τα εύσημα που κέρδισε σήμερα ο Τσίπρας από διάφορα ακροδεξιά site όπως το Newsbomb:

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αρχηγός Αριστερού κόμματος ασπάζεται το Σταυρό και αυτό φυσικά είναι προς τιμή του κ. Τσίπρα ο οποίος δεν θέλησε να προκαλέσει την κοινή γνώμη, μιας και βρίσκονταν σε σχολείο και τον παρακολουθούσαν εκατοντάδες παιδιά και γονείς. 





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ BLOGGER.COM/BHMA ITEAS.GR ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ).ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ Ε; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

vima iteas είπε...

Αν μας παρακολουθούσες καλύτερα φίλε του «Βήματος της Ιτέας» θα έβλεπες πως δεν έχεις δίκιο.
Εμείς τα «χώνουμε» σε όλους και σε όσους κατά την ταπεινή μας άποψη τελούν εν αδίκω.
Άλλωστε δεν θα είμαστε αντικειμενικοί αν κάναμε κριτική μόνο σε μερικούς εξαιρώντας κάποιους.