Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΞΕΡΙΖΩΤΗΣ

Αφού χρησιμοποίησε διάφορα σμας-κρας ενεργητικά ρήματα για τη Χρυσή Αυγή στις περιοδείες του στο εξωτερικό, ο Σαμαράς κατέληξε στο ''θα *ξεριζώσουμε* τη Χρυσή Αυγή'', το οποίο αποδείχθηκε επικοινωνιακά ως το πιο αποτελεσματικό.
Βέβαια, μαζί με τη Χρυσή Αυγή ο Σαμαράς αποφάσισε να ξεριζώσει τη δι@ύγεια, τον Καλλικράτη, το opengov, το νόμο για την τριτοβάθμια και κάθε γ@μημένη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έκανε αυτή η χώρα να γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Στον ξεριζωμό των μέτρων δυσκολεύεται λίγο, θα ΄ναι βαθιές οι ρίζες...
Όσο εμείς παρακολουθούμε την επαναφορά του παλαιοκομματισμού σε κάθε δομή και λειτουργία του κράτους,
και την επιστροφή δια διθυράμβων του πελατειασμού με τη συμμετοχή του Βενιζέλου και των ακολούθων του Λιντζέρη-Καϊλή-Παπουτσή και σια, ο Σαμαράς κάνει δεκάλεπτες προσευχές στην παναγία παρέα με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων, στήνοντας στο ραντεβού τον Πέρεζ και λειτουργώντας ως τριτοκοσμικός θρησκευτικός ηγέτης [εδώ].

Δεν ξέρω το περιεχόμενο του διαλόγου του Σαμαρά με την παναγία, προφανώς θα ήταν στον Ενικό, τύπου *-πες μου τι να κάνω, Μαρία -ναι, Αντώνη μου* αλλά ένα έχω να πω για μας τους Έλληνες και τον πρωθυπουργό που μπλέξαμε: Να μας φωτίσει ο θεός να τον στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στην Καλαμάτα.


- See more at: http://epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: