Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΜΕ... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ;

Το "παζλ" των επισκέψεων του πρώην πρωθυπουργού...

Θα τα πάρουμε με την σειρά μην χάσουμε το μέτρημα...Έχει πάει το τελευταίο διάστημα στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες,, στα Δωδεκάνησα, στα Επτάνησα, στην Θεσσαλονίκη, στην Στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο και τώρα ...Έβρο. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που είναι πολιτικά "ανενεργός" και χωρίς δημόσιες παρεμβάσεις.
Και αν τα μέρη σας φαίνονται μεταξύ τους... άσχετα για βάλτε τα κάτω. Είναι όλες σχεδόν οι περιφέρειες της Ελλάδος. Δεν ξέρουμε βέβαι αν αυτό έτυχε, ή έιναι μέρος μίας τακτικής του πρώην πρωθυπουργού να επισκεφτεί ολόκληρη την χώρα ιδιωτικά. 
"Κάνει περιοδείες ο πρόεδρος" λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος,
που συνομιλεί μαζί του και βλέπει πίσω από τις... χαλαρές βόλτες του πρώην πρωθυπουργού, περιοδείες πολιτικού χαρακτήρα και επαφές με όλες τι γωνιές της χώρας. 
"Ο Καραμανλής έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και θα έχει και συνέχεια" λένε με νόημα οι ίδες πηγές, που θεωρούν ότι ένας πρώην πρωθυπουργός δεν πάει ποτέ τυχαία κάπου και χωρίς πολιτικές προεκτάσεις...

"Απλά αντί για γραβάτα φοράει τζιν και μπλουζάκι" είπε στα parapolitika.gr άνθρωπος από την Ξάνθη που συνομίλησε μαζί του και μας μετέφερε πως ο Καραμανλής κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι για την πολιτική κατάσταση στην χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: