Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ RANGE ROVER ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 666! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Είναι Range Rover, είναι χρυσό, έχει αριθμό κυκλοφορίας 666 και ανήκει σε Σαουδάραβα κροίσο. Πώς μπορείς να την μπερδέψεις; Οι Λονδρέζοι, πάντως, δεν την μπέρδεψαν με κανένα άλλο αυτοκίνητο όταν την είδαν πριν από λίγες ημέρες να περιδιαβαίνει μεγαλοπρεπώς τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.
Το «Mystere» (έτσι ονομάζεται το μοντέλο) κοστίζει πάνω 200.000 ευρώ με τις μετατροπές που έχει υποστεί, έχει έντονο χρυσαφί χρώμα, ανήκει σε έναν Σαουδάραβα με παχύ πορτοφόλι και έκανε την εμφάνισή του μπροστά από το λουξ ξενοδοχείο Wellesley Hotel στο Knightsbridge. Αυτό που επίσης κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του που είναι ο αριθμός 666!,


Όπως σημειώνει η Daily Mail η εμφάνιση ακριβών αυτοκινήτων στους λονδρέζικους δρόμους δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, καθώς αρκετοί «λεφτάδες» καθημερινά φτάνουν στο Λονδίνο για δουλειές ή για τουρισμό.

Έτσι εκεί που οδηγείς μπορείς να δεις μπροστά σου κάποια από τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στις παραπάνω φωτογραφίες. Όπως Lamborghini, Bugati, Rolls Royce, Maserati και Koenigsegg CCXR.






Δεν υπάρχουν σχόλια: