Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΕ»

Εδώ ο υπουργός οικονομικών της χρεοκοπημένης χαρτοπετσέτας έγινε πρόεδρος στα ΕΛΠΕ. Μην ξεχάσετε τον Θόδωρο πριν φύγετε. Κρίμα είναι.  
Διαβάζουμε στο διαδίκτυο: «Εκτός Νέας Δημοκρατίας έστειλε με δηλώσεις του ο Αντώνης Σαμαράς τους Θ. Ρουσόπουλο και Γ. Βουλγαράκη. Δήλωσε ότι έχει πάρει εντολή για να χτίσει μια νέα Νέα Δημοκρατία και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να απολογείται για νοοτροπίες και συμπεριφορές όπως εκείνες των πρώην υπουργών...
«Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου», υπογράμμισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Όποιος, το ξεκαθαρίζω, έχει βλάψει την παράταξη δεν θα είναι μαζί μας,
αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο», πρόσθεσε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού επικρατείας, ο οποίος άφησε αιχμές για τη νέα ηγεσία της ΝΔ. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε», ανέφερε στην απάντησή του[Ολόκληρη η δήλωση του Θ. Ρουσόπουλου].

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά έκανε και ο Αρ. Παυλίδης, ο οποίος έχει διαγραφεί από τη Ν.Δ. με απόφαση του προέδρου του κόμματος [Ολόκληρη η δήλωση Παυλίδη].
Νωρίτερα, με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, είχε γίνει γνωστό πως με απόφαση του κ. Σαμαρά συγκροτείται η Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αναλαμβάνει την αποστολή της διαρκούς αξιολόγησης και της ανανέωσης των στελεχών της ΝΔ, με στόχο ένα κόμμα αξιών και αξίων.

Στην επιτροπή μετέχουν υπό τη θεσμική τους ιδιότητα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής».




Αυτά βέβαια τα 2010. Αλλά και το 2011, Σεπτέμβριος ήτανε, πάλι λάβρος ήταν ο Σαμαράς κατά Ρουσόπουλου, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με πιθανή επάνοδο στη Νέα Δημοκρατία, στελεχών των οποίων η συμπεριφορά «πλήγωσε» το κόμμα, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο επανόδου των κύριων Ρουσόπουλου και  Βουλγαράκη.

Τώρα το πλυντήριο ευθυνών δουλεύει στο φουλ. Ο Αντώνης παλεύει με νύχια και με δόντια να παραμείνει πρωθυπουργός. Και έτσι γλύφει εκεί που έφτυνε:


Στα γενέθλια της ΝΔ ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος //  Γιατί δεν δίνουν τη ΝΕΡΙΤ στο Ρουσόπουλο; Θα τους εμποδίσει κανείς; Εδώ ο υπουργός οικονομικών της χρεοκοπημένης χαρτοπετσέτας έγινε πρόεδρος στα ΕΛΠΕ. Μην ξεχάσετε τον Θόδωρο πριν φύγετε. Κρίμα είναι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: