Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ»

«ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ»
Ο «ασέξουαλ» Χίτλερ έκανε σεξ με τη γυναίκα του χωρίς να βγάζουν τα ρούχα, και είχε ίδια σεξουαλική σχέση με την ανιψιά του, ισχυρίζεται ο συγγραφέας Μαρτάν Αμί.
Ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται, δεν έβγαζαν καν τα ρούχα τους γιατί ήταν απίστευτα εμμονικοί με την καθαριότητα, ισχυρίστηκε ο συγγραφέας Μαρτάν Αμί, μιλώντας στο Cheltenham Festival of Literature.
 «Ενας από τους λόγους που ο Χίτλερ ήταν μία τόσο περίεργη προσωπικότητα, είναι το γεγονός ότι ήταν εντελώς κενός σεξουαλικά».
Παράλληλα, τόνισε ότι ο δικτάτορας μπορούσε να έρθε σε οργασμό, απλά κοιτώντας την Μπράουν να σηκώνει τη φούστα της.
Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ο Χίτλερ ήταν ασέξουαλ και μάλλον είχε την ίδια σεξουαλική σχέση με την ανιψιά του Αντζελα Ρουμπάλ.
Εκσπερμάτωνε από μακριά!
Ο Αμί είπε στο ακροατήριό του ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο επικεφαλής του ναζιστικού κόμματος,
έβαζε μέσα στο εσώρουχό του καθαρές πετσέτες και εκσπερμάτωνε από απόσταση.
Ο ίδιος είπε: «Φαντάζομαι την Ευα να στέκεται σε απόσταση, να σηκώνει τη φούστα της και τότε ο Χίτλερ να έρχεται σε οργασμό και αυτό ήταν».
Ο βραβευμένος συγγραφέας μίλησε για το 2ο μυθιστόρημά του για τη ναζιστική εποχή «Zone of Interest», το οποίο εκδόθηκε 23 χρόνια μετά το πρώτο, το «Time’s Arrow».
«Η σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο για να κατανοήσουμε έναν άνθρωπο. Γνωρίζοντας ότι κάποιος είναι παντρεμένος ή γκέι, καταλαβαίνουμε τις προτιμήσεις του. Δεν θέλω να φανώ αγενής, απλοϊκός ή επιπόλαιος, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ένας από τους λόγους που ο Χίτλερ ήταν μία τόσο περίεργη προσωπικότητα, είναι το γεγονός ότι ήταν εντελώς κενός σεξουαλικά».

Οι θεωρίες για τη σεξουαλικότητα του Χίτλερ

«Υπάρχουν τρεις θεωρίες για τη σεξουαλικότητα του Χίτλερ, λέει ο Αμί.
«Η πρώτη τον θέλει φυσιολογικό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικός σεξουαλικά κάποιος που δεν είναι ενεργητικός εραστής. Έτσι, αποκλείεται να ήταν κανονικός. Η δεύτερη είναι να ήταν ασέξουαλ και η τρίτη διεστραμμένος.
Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ήταν ασέξουαλ, θεωρία που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν έβγαζε τα ρούχα του ούτε όταν επισκεπτόταν τον γιατρό του και ήταν απίστευτα εμμονικός με την καθαριότητα», υποστηρίζει ο Αμί.

Σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις ο Αμί

Στην παρουσίαση του βιβλίου του, ο Αμί αποκάλυψε επίσης κάποια γεγονότα που τον σόκαραν, κατά τη διάρκεια της έρευνας για το δεύτερο βιβλίο του.
Οτι οι γυναίκες και τα παιδιά των Ναζί, ζούσαν μαζί τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Και ότι οι Εβραίοι πλήρωναν οι ίδιοι το εισιτήριο του τρένου που τους μετέφερε στα στρατόπεδα του θανάτου, και μόνο τα παιδιά κάτω των 12 ταξίδευαν δωρεάν.

Ωστόσο, ο Αμί δήλωσε ότι παρά την μεγάλη έρευνα που έχει κάνει, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τους λόγους για τις πολιτικές του Χίτλερ και το μίσος του για τους Εβραίους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΤΕΛ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 06,45 ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΟΡΝΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ.