Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ: KΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν λίγο καιρό ότι θα ήταν δυνατόν να έχει ασφάλεια αυτοκινήτου κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του; Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να απολαύσει την οδηγική εμπειρία που του στερεί το υψηλό κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου;
Η Anytime με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Buy The Mile ήρθε να ταράξει την ελληνική ασφαλιστική αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες  ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητά τους λόγω ασφαλιστικού κόστους να... λύσουν χιλιόμετρο.
Η βασική λογική στην οποία κινείται,
το πρόγραμμα Bye The Mile είναι η σύνδεση του ασφάλιστρου με τα χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια καινοτόμο λύση, η οποία έχει τύχει ευρύτατης αποδοχής στο εξωτερικό και αφορά τους οδηγούς που κινούν λίγο το αυτοκίνητό τους, παρέχοντας ασφάλεια με πολύ χαμηλότερο κόστος από την παραδοσιακή.
Με την ασφάλιση του αυτοκινήτου στα προγράμματα Buy The Mile, μπορεί ο πελάτης να διανύσει μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, πληρώνοντας ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.
Εκτός όμως από το όριο των 5.000 χιλιομέτρων το χρόνο απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προς ασφάλιση αυτοκίνητο να έχει ημερομηνία άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και μετά. Και αυτό γιατί ο υπολογισμός των χιλιομέτρων γίνεται με μια ειδική τηλεματική συσκευή, που τοποθετείται απλά, γρήγορα και ανέξοδα στο αυτοκίνητο. Τη συσκευή αυτή μπορούν να την υποστηρίξουν αυτοκίνητα με ημερομηνία 1η άδειας κυκλοφορία από  το 2000 και έπειτα.
Η Anytime έχει δημιουργήσει τρία προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ειδικότερα:
Το Basic Buy The Mile 5.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
Το Economic Buy The Mile 5.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
To Value Buy The Mile 5.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.
Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.
 
Απλή και εύκολη διαδικασία για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων
Με γρήγορο και ανέξοδο τρόπο για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων οι οδηγοί αυτοκινήτων χρειάζεται να εγκαταστήσουν μόνιμα μια ειδική συσκευή , η οποία αποστέλλεται με courier και είναι εντελώς δωρεάν. Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής. Αλλά και αν κάποιος δυσκολευτεί, μπορεί να βρει οδηγίες  εγκατάστασης για τις διάφορες μάρκες/μοντέλα στο www.buythemile.gr  ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εταιρία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που τους έχουν απομείνει 24 ώρες το 24ωρο, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό.
Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνονται αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχουν διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και μια ακόμη φορά όταν έχουν φτάσει το 95% των χιλιομέτρων. Η επέκταση χιλιομέτρων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά το χρόνο.

Το δυσβάστακτο κόστος της ασφάλισης για πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκίνητων που διανύουν μικρές διαδρομές δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Με μία γρήγορη και απλή διαδικασία μπορούν να επωφεληθούν από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Buy The Mile  ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό του είτε ηλεκτρονικά- στο www.anytime.gr  ακολουθώντας είτε  τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 210 94 60000 ή 801 11 30000.

Δεν υπάρχουν σχόλια: