Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!

Οι αστυνομικές αρχές τσίμπησαν τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης
Νεα υπόθεση που σχετίζεται με την υπηρεσία της Πολεοδομίας έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση στον Δήμο Μυκόνου, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης, Αντώνης Καστορίδης, για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ίδιος είχε εκδώσει ένα έγγραφο το οποίο σχετίζονταν με οικοδομικές εργασίες και στο οποίο αναφερόταν ψευδώς ότι έχει πραγματοποιήσει αυτοψία σε συγκεκριμένο χώρο -κάτι το οποίο ουδέποτε έκανε- στον οποίο και πραγματοποιούνταν παρανόμως οικοδομικές εργασίες.
Πιο αναλυτικά χθες το μεσημέρι,
η Αστυνομία διαπίστωσε πως ήταν σε εξέλιξη οικοδομικές- χωματουργικές εργασίες σε ακίνητο σε γνωστή περιοχή της Μυκόνου, ενώ ίσχυε απόφαση διακοπής κάθε εργασίας από πέρυσι το καλοκαίρι.
Έτσι, λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης, οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν προχωρήσει στη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων που υλοποιούσαν τις εργασίες, δηλαδή των εργατών και των χειριστών μηχανημάτων καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη των μηχανημάτων έργου.
Με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κι εστάλη ένα έγγραφο από το Τμήμα Δόμησης, το οποίο ανέφερε πως δινόταν παράταση στις εργασίες διότι πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον πολεοδόμο, κάτι που όπως προαναφέρθηκε δεν έγινε.
Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ψευδές έγγραφο, ο προϊστάμενος, αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ενώ καθώς η αστυνομική έρευνα για το θέμα είναι σε εξέλιξη, αξίζει να αναφερθεί πως, ο συλληφθείς αναμένεται άμεσα να οδηγηθεί στη Σύρο ενώπιον του Εισαγγελέα.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: