Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

1.ΚΟΥΛΗ ΜΑΘΕ ΟΤΙ, TΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ

2. ΚΟΥΛΗ ΜΑΘΕ ΟΤΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟ  ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

              Θέλει να κόψει το δώρο Χριστουγέννων

Με αφοπλιστική ως και κυνική ειλικρίνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι το δώρο των Χριστουγέννων ή το επίδομα που δίνεται από την κβέρνηση στο τέλος του χρόνου αποτελεί… βάρος και υπονοεί ότι εάν έρθει στην κυβέρνηση θα προτιμήσει να το κάνει παρελθόν, αντικαθιστώντας το με “ευκαιρίες”.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε επί λέξει στο 9ο Οικονομικού συνέδριο της Λευκωσίας:
“Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δεν θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς, ώστε επί της ουσίας να μετατραπούν σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών”.
Η παραδοχή αυτή δείχνει ότι η νεοφιλελεύθερη ατζέντα του κόμματος είναι ανοιχτή και έτοιμη να εφαρμοστεί. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα σχέδια για ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ, μάλλον οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ανησυχούν σφοδρά για τα “οράματα” του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: