Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟ

Τραγική κατάληξη είχε ο τραυματισμός του 53χρονου εικονολήπτη του Messinia News, Κώστα Θεοδωρακάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, την ώρα που «κάλυπτε» το γεγονός για την ιστοσελίδα, μεταδίδοντας ζωντανή εικόνα.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας στο CNN Greece, «πρόκειται για τον 53χρονο εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκης. Ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού "Παλμός" και του site Messinia News. Την στιγμή αυτή διεξάγεται εισαγγελική έρευνα για το τραγικό συμβάν». Σχετικά με το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ο δήμαρχος ανέφερε ότι «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο dna των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά». 
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, πατέρας δυο παιδιών,
ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, μετέδωσε επί της ουσίας τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση καθώς έδειχνε ζωντανά τον σαΐτοπόλεμο. Εργαζόταν επί 25 χρόνια ως επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος όταν χτυπήθηκε από σαΐτα που έφυγε από τα χέρια του σαϊτομάχου και τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Παρά την άμεση αντίδραση και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: