Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! «ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ» ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο 
Ο γνωστός ποινικολόγος της Ρόδου Ακης Δημητριάδης είναι ο συνήγορος του νεαρού Ροδίτη, από επιφανή και ισχυρή οικογένεια του νησιού,  Μανώλη Κούκουρα, ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, υπόθεση που πήρε νέες διαστάσεις ύστερα από την αγόρευση της εισαγγελέως και την παρέβαση του υφυπουργού Άκη Σκέρτσου.
Με την αφορμή αυτή πάντως αποκαλύπτεται ότι ο κ. Δημητριάδης είναι και επιφανές στέλεχος της ΝΔ στα Δωδεκάνησα. Προφανώς αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως άσχετο με τις "παράπλευρες παραμέτρους" της όλης υπόθεσης...

Στον τοπικό Τύπο της Ρόδου διαβάζουμε μάλιστα ότι παραμονές των τελευταίων εκλογών ο  ποινικολόγος Ακης Δημητριάδης διορίστηκε αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο και συγκεκριμένα:

Ο γνωστός ποινικολόγος της Ρόδου κ. Ακης Δημητριάδης διορίστηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με ειδικό πληρεξούσιο, να παρίσταται και να αντιπροσωπεύει το κόμμα ως πληρεξούσιος του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή βουλευτών, που θα διεξαχθεί την 7η Ιουλίου 2019, ενώπιον των Εφορευτικών Επιτροπών, οποιουδήποτε εκλογικού τμήματος, του Εφόρου Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής περιφέρειας Ρόδου και να ενεργεί για λογαριασμό του τα σχετικά με την εκλογή αυτή.

Επιπλέον του παραχωρείται η πληρεξουσιότητα να παραστεί ως πληρεξούσιος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογικών τμημάτων και τη διαβίβασή τους στο Υπουργείο Εσωτερικών και να λάβει φωτοαντίγραφα των τηλεγραφημάτων των αποτελεσμάτων.

Θα παραστεί ακόμη ως αντιπρόσωπος του κόμματος στο Πρωτοδικείο κατά την κατάρτιση του πίνακα των αποτελεσμάτων και θα λάβει αντίγραφα αυτών αλλά και να παρίσταται ως πληρεξούσιος ενώπιον κάθε Διοικητικής, Δικαστικής και Αστυνομικής Αρχής και να ασκεί τα απορρέοντα από τον εκλογικό νόμο δικαιώματα και γενικά να ενεργεί οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την περαίωση της παραπάνω εντολής.  (Πηγή: www.dimokratiki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: